Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Σοάρες: Αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για υπογραφές

ΠΑΟΚ Σοάρες: Αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για υπογραφές
ΠΑΟΚ Σοάρες: Ο 22χρονος χαφ έχει δώσει τα χέρια με την διοίκηση του δικέφαλου του Βορρά και αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για το τυπικό.

Τα τυπικά μένουν στην συμφωνία του Φιλίπε Σοάρες στον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος χαφ που εξ αρχής έβλεπε θετικά το ενδεχόμενο μετακίνησης του στον ΠΑΟΚ, τα βρήκε με την διοίκηση και θα δεσμευτεί για τα επόμενα 4,5 χρόνια με τον Δικέφαλο.

Σύμφωνα με το SDNA, o αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Ζοζέ Μπότο κατάφερε να βρει συμφωνία με τη Μορεϊρένσε για τον 22χρονο κεντρικό χαφ και ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Η συμφωνία

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη Μορεϊρένσε ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, με τον Ζοσέ Μπότο να χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις και να ολοκληρώνει με αίσιο τρόπο την υπόθεση.

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι δεδομένης της προοπτικής που βλέπουν στο πρόσωπο του συμπατριώτη τους, θα κρατήσουν και ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σοάρες είναι εκτός αποστολής για τη σημερινή αναμέτρηση της Μορεϊρένσε απέναντι στη Σάντα Κλάρα, όπως επιβεβαίωσε και ο προπονητής του, με την ειδοποιό διαφορά πως δεν οφείλεται στο πρόβλημα τραυματισμού αλλά στην επικείμενη πώλησή του.

Τα δημοσιεύματα

Η υπόθεση φαντάζει τελειωμένη και αναγκάζει και τους Πορτογάλους να το πάρουν απόφαση: «Ο Φιλίπε Σοάρες θα είναι η ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Η Record γνωρίζει ότι ο μέσος της Μορεϊρένσε έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο και αναχωρεί αυτή τη Δευτέρα για την Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με ισχύ έως το 2027 (σ.σ. μέχρι το 2026 λένε οι πρώτες πληροφορίες) με το έμβλημα της Θεσσαλονίκης.

Σε ηλικία 22 ετών, ο Φιλίπε Σοάρες ξεκινά την πρώτη του εμπειρία στο εξωτερικό, μετά από προπονήσεις στην Μπενφίκα και εκπροσώπηση της Εστορίλ το 2018/19. Τις τελευταίες τρεις σεζόν έπαιξε στους κανονίσκους, όπου έπαιξε συνολικά 85 παιχνίδια, σημειώνοντας έξι γκολ και επτά ασίστ» αναφέρει χαρακτηριστικά η Record

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments