Ελλάδα

Δημόσιες υπηρεσίες: Αναστέλλεται και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου η λειτουργία τους

Δημόσιες υπηρεσίες: Αναστέλλεται και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου η λειτουργία τους
Δημόσιες υπηρεσίες: Με απόφασή του το υπουργείο Εσωτερικών έκανε γνωστό πως δεν θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σε συγκεκριμένες περιφέρειες της χώρας

Με απόφασή του το υπουργείο Εσωτερικών έκανε γνωστό πως δεν θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες σε συγκεκριμένες περιφέρειες της χώρας. Το Υπουργείο Εσωτερικών λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να κηρύξει σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχές της Επικράτειας που επλήγησαν από έντονα καιρικά φαινόμενα αποφάσισε την επέκταση αναστολής λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι δημόσιες υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν.

Δημόσιες υπηρεσίες: Ποιοι εξαιρούνται της απόφασης

Εξαιρούνται της συγκεκριμένης απόφασης:

  • (α) οι υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού,
  • (β) οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,
  • (γ) οι δημόσιες δομές υγείας,
  • (δ) τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και
  • (ε) υπηρεσίες, η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου, κατά την κρίση του Προϊσταμένου της οικείας οργανικής μονάδας, που κοινοποιείται στους υπαλλήλους με κάθε πρόσφορο μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments