Ελλάδα

Κακοκαιρία «Ελπίς» – ΠΟΕΔΗΝ: Εργαζόμενοι δουλεύουν για τέταρτη σερί βάρδια

Κακοκαιρία «Ελπίς» – ΠΟΕΔΗΝ: Εργαζόμενοι δουλεύουν για τέταρτη σερί βάρδια
Κακοκαιρία «Ελπίς» – ΠΟΕΔΗΝ: O Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε σχετικά με τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, οι οποίοι πλέον βρίσκονται σε εφημερία για τέταρτη σερί βάρδια.

Νέα καταγγελία από την ΠΟΕΔΗΝ σχετικά με την κακοκαιρία «Ελπίς». Σε συνέντευξη του, ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε πως η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής είναι τραγική, καθώς πολλά από αυτά αποκλείστηκαν από το χιόνι.

Ειδικότερα,  ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, δήλωσε στο OPEN, ότι στα νοσοκομεία της λεωφόρου Μεσογείων δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση, ενώ περιστατικά επέιγοντα το βράδυ της Δευτέρας έμειναν χωρίς βοήθεια, καθώς είχαν αποκλειστεί.

“Οι εργαζόμενοι είναι 4η βάρδια σερί”

Σε αρκετά νοσοκομεία, όπως είπε ο κ. Γιαννακός, οι εργαζόμενοι σήμερα το πρωί είναι 4η βάρδια σερί, καθώς δεν μπορούν να πάνε στο νοσοκομείο όσοι θα άλλαζαν τη βάρδια, με ότι σημαίνει αυτό για την υγεία των όσων δουλεύουν συνεχόμενα τόσες ώρες και τη φροντίδα που λαμβάνουν οι ασθενείς από ανθρώπους εξαντλημένους.

Στο ΚΑΤ οι δρόμοι μέσα στο νοσοκομείο και γύρω γύρω ήταν καλυμμένοι με χιόνι και μόνο ασθενοφόρα με αλυσίδες μπορούσαν να προσεγγίσουν. Στις 7 το βράδυ φάνηκε το πρώτο μηχάνημα και καθάρισε κάπως τους δρόμους. Ωστόσο πολλοί εργαζόμενοι έμειναν εκεί καθώς δε μπορούσαν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους από το πάρκινγκ.

Στο νοσοκομείο Σωτηρία επίσης οι δρόμοι ήταν σκεπασμένοι από χιόνι, και δε μπορούσε το φορτηγάκι να πάει το φαγητό στις κλινικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments