Ελλάδα

Self test: Έρχονται νέες οδηγίες για τα κλειστά σχολεία

Self test: Έρχονται νέες οδηγίες για τα κλειστά σχολεία
Για τη διενέργεια self-test στις περιοχές όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων θα δοθούν νέες οδηγίες από το υπουργείο Παιδείας

Κλειστά θα μείνουν στην Αττική κι άλλες περιοχές αύριο Τετάρτη τα σχολεία. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Χρήστου Στυλιανίδη, σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης τίθενται και αύριο: Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Κρήτη, Βοιωτία και Εύβοια. Σε αυτές τις περιοχές τα σχολεία θα είναι κλειστά και δεν θα γίνει ούτε τηλεκπαίδευση, λόγω της αργίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Για τα κλειστά σχολεία, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης, ανακοίνωσε:

“Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 26.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας, καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης. Στις περιοχής που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Για τη διενέργεια self-test στις περιοχές όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων”.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments