Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια -Δεν έχει ρεύμα

Σίσσυ Χρηστίδου: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια -Δεν έχει ρεύμα
Σίσσυ Χρηστίδου: Θύμα της σφοδρής κακοκαιρίας έπεσε η παρουσιάστρια του Σαββατοκύριακου.

Δύσκολες ώρες περνάει η  Σίσσυ Χρηστίδου και τα παιδιά της καθώς η εβδομάδα την βρήκε πρωταγωνίστρια στην κακοκαιρία «Ελπίς» που πλήττει την Αττική. Η παρουσιάστρια φρόντισε, μάλιστα, το απόγευμα να μοιραστεί την περιπέτεια της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Ειδικότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου μένει μαζί με τα αγορία της στο νέο σπίτι της στα Βριλήσσια και η κακοκαιρία τους προκάλεσε μεγάλο πανικό. Έτσι, όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, βρίσκεται «χωρίς ρεύμα στα Βριλήσσια. Με -5. Με έναν 8χρονο & έναν έφηβο που με αντιμετωπίζουν ξεκάθαρα σαν να φταίω εγώ».

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια του MEGA δημοσίευσε μια χαρακτηριστική εικόνα στην ιστορία του προφίλ της στο Instagram. Ελπίζουμε σύντομα να επανέλθει η Σίσσυ Χρηστίδου στην κανονικότητα… Σίσσυ Χρηστίδου

Viral ο τύπος που έκανε σκι στην Κυψέλη

Η Κακοκαιρία Ελπίς έπληξε για τα καλά την χώρα προκαλώντας προβλήματα στην Αττική. Βέβαια, η κακοκαιρία έπληξε για τα καλά την Αττική Οδό, όπου ακόμα υπάρχουν 1.200 εγκλωβισμένοι οδηγοί στα αυτοκίνητα τους για πάνω από 20 ώρες. 

Στην Κυψέλη, λοιπόν ένας από τους κατοίκους, όντας αποκλεισμένος αντί να πάρει το αυτοκίνητο, επέλεξε να πάρει τα χιονοπέδιλα του. Και με αυτόν τον τρόπο είδαμε για πρώτη φορά στην οδό Βελβένδου σκιέρ να κατεβαίνει την κατηφόρα.
Σίσσυ Χρηστίδου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments