Trash

Survivor spoiler 25/1: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler 25/1: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας
Survivor spoiler 25/1: Λυγίζουν και ψυχολογικά φαίνονται αδύναμοι όλοι οι παίκτες στο τρέιλερ που έχει βγει στον αέρα.

Λυγίζουν και ψυχολογικά φαίνονται αδύναμοι όλοι οι παίκτες του Survivor στο τρέιλερ που έχει βγει στον αέρα. Ο Γιώργος Λιανός καλοσωρίζει τις ομάδες, απόψε, σε νέο στίβο μάχης με έπαθλο επικοινωνίας, αναφέροντας ότι -αν κερδίσουν- οι Διάσημοι θα ακούσουν ηχογραφημένα μηνύματα των συντρόφων του και των φίλων τους. Survivor spoiler 25/1

Ο Άρης Σοϊλέδης έχει φέρει άλλον αέρα από την Ελλάδα τον αέρα της νίκης

Η τηλεθέαση σημειώνει αυξημένα νούμερα τηλεθέασης, παρότι ο στίβος μάχης της Δευτέρας δεν κράτησε πολύ ώρα. Η κόκκινη ομάδα έδειξε αποφασισμένη να πάρει το ματς και το πήρε. Δεν ήθελε να χάσει μία ακόμα ασυλία στη σειρά. Ο Άρης Σοϊλέδης έχει φέρει άλλον αέρα από την Ελλάδα τον αέρα της νίκης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάμε σε τέσσερις συνολικά υποψήφιους. Δύο τα φαβορί για να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο. Σας ανέλυσα τις πιθανότητες αποχώρησης κάθε υποψήφιου παίκτη.

Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα επεισόδιο με διπλό αγώνισμα. Πρώτα τη μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας και στη συνέχεια αυτή για το Sports Game. Ως τώρα, οι Διάσημοι έχουν πελατειακή σχέση με τους Μαχητές και στα δύο αυτά αγωνίσματα. Ειδικά στην επικοινωνία θέλουν όσο τίποτα  να σπάσουν το αρνητικό σερί.

Survivor spoiler 25/1

Η μοναξιά θερίζει στον Άγιο Δομίνικο

Στο άκουσμα και μόνο της εν λόγως είδησης, οι παίκτες λυγίζουν και κλαίνε αποδεικνύοντας ότι η έλλειψη επικοινωνίας  με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στοιχίζει. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα spoilers οι Μαχητές κερδίζουν απόψε χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Παράλληλα, εκτός από κλάματα, θα δούμε και εντάσεις αφού οι Μαχητές -μετά τη χθεσινή ήττα- είναι στο κόκκινο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments