Ελλάδα

Καταγγελία στην Παιανία: Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα

Καταγγελία στην Παιανία: Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα
Καταγγελία στην Παιανία: Η κακοκαιρία άφησε μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση με το ρεύμα να μην έχει έρθει από ότι φαίνεται σε ορισμένες περιοχές.

Η κακοκαιρία άφησε πίσω της πάρα πολλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, ενώ παρά την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ υπήρξε μία νέα καταγγελία πολίτη στη Παιανία.  Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα μίλησε η κ. Δήμητρα, κάτοικος Αγίας Μαρίνας Παιανίας, η οποία παραμένει εδώ και 36 ώρες χωρίς ρεύμα, και όταν μάλιστα στο σπίτι της υπάρχει μωρό αλλά και ηλικιωμένη με προβλήματα υγείας.

«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, με μωρό παιδί, με ηλικιωμένη γυναίκα με προβλήματα υγείας, ανάβουμε τα ρεσό για να ζεστάνουμε τα χέρια μας. Ο δήμος δεν έχει περάσει να ανοίξει το δρόμο, ό,τι κάνουμε μόνοι μας, φορτίζουμε τα κινητά μας στο αυτοκίνητο, και είμαστε αποκλεισμένοι 200 μέτρα από τη λεωφόρο Λαυρίου.

Η καταγγελία

Μέχρι εχτές το απόγευμα δεν είχε ρεύμα όλη η περιοχή. Εμάς μας έχουν αφήσει στο έλεος», είπε η κ. Δήμητρα.

«Ανάβουμε μια σόμπα υγραερίου ίσα ίσα για να αλλάξουμε καμία πάνα. Στο δήμο Παιανίας δε σηκώνουν το τηλέφωνο. Επικοινώνησα μέσω social media με δημοτική σύμβουλο και μου είπε ότι είναι πολλά τα σημεία που δεν έχουν ρεύμα και να κάνουμε υπομονή», πρόσθεσε η ίδια.

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για την Αττική

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες για την πλήρη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών, όπως ενημερώνει με νέα ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ. Όσον αφορά στην πορεία της αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας από την κακοκαιρία «ΕΛΠΙΔΑ», επισημαίνει ότι τα συνεργεία συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά έως και αυτή την ώρα.

Σε ό,τι αφορά στην Αττική, επιδιορθώνονται οι ζημιές σε 8 γραμμές, με τις περισσότερες εκκρεμότητες να αφορούν αυτή την ώρα σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής. Όσον αφορά στα νησιά, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί πλην ορισμένων οικισμών στην περιοχή των Σφακίων εξαιτίας νέας έντονης χιονόπτωσης που έπληξε την περιοχή σήμερα το μεσημέρι.

Οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση των οικισμών Αταλάντης έχει ολοκληρωθεί.

Ως εκ τούτου και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω δεδομένα, από εχθές έως και αυτή την ώρα έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο 95% των περιοχών της Αττικής που αντιμετώπιζαν προβλήματα από τις ζημιές στο Δίκτυο λόγω κακοκαιρίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments