Trash

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για Πηλαδάκη: Μάλλον ταξιδεύει με τον Ρέμο και με ξέχασε

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για Πηλαδάκη: Μάλλον ταξιδεύει με τον Ρέμο και με ξέχασε
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για Πηλαδάκη: Επικριτικά σχόλια για τον σύντροφό της εξέφρασε, με χιούμορ, η παίκτρια του Survivor με αφορμή το γεγονός ότι δεν τής έστειλε κάποιο μήνυμα.

Έπαθλο επικοινωνίας ήταν το δώρο για το αγώνισμα  του Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να φέρνει σε δύσκολη θέση τη Μυριέλλα Κουρεντή και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τις ερωτήσεις του για το ποιους περιμένουν να ακούσουν σε περίπτωση που πάρουν την νίκη. Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για Πηλαδάκη

Η Μυριέλλα αναφέρθηκε για πολλοστή φορά για τον σύντροφό της, John Lygnos και το πόσο ανυπομονεί να τον ακούσει, με τον Γιώργο Κατσαούνη να δείχνει την ζήλεια του. Το σχόλιο που άναψε φωτιές  το έκανε η Ναυσικά, η οποία σε ερώτηση που δέχτηκε από τον παρουσιαστή  Γιώργο Λιανό για τον σύντροφό της -ο οποίος είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης- απάντησε με αποκαλύψεις του ζεύγους.

Η κατίνα Ναυσικά

«Κατ’ αρχήν μιλάμε FaceTime, να γίνει ένας έλεγχος, τι γίνεται, πού είναι, πού είμαι εγώ. Κάνω και τσεκάρισμα, εγώ ψάχνω και κινητά, τα κάνω όλα αυτά. Είμαι πολύ μεγάλη κατίνα στην προσωπική μου ζωή» ανέφερε αυθόρμητα η παίκτρια των Διασήμων, ενώ μετά εξέφρασε το παράπονό της προς τον σύντροφό της:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για Πηλαδάκη

Το παράπονό της

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιανού αν ο Κώστας Πηλαδάκης είναι σε καμία περιοδεία με τον Αντώνη Ρέμο και γι αυτό δεν βρίσκει χρόνο να στείλει ένα μήνυμα, η Ναυσικά απάντησε: «Μάλλον, ταξιδεύουν, κάνουν συναυλίες, δεν ξέρω και τι γίνεται στην Ελλάδα. Μάλλον περνάνε πολύ καλά τα βράδια μεταξύ τους και το ξέχασε το κορίτσι του».

Πέρα πάντως από… κατίνα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι κι ένα πολύ όμορφο μοντέλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments