Trash

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το ανύπαρκτο στρινγκ της που έριξε το instagram

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το ανύπαρκτο στρινγκ της που έριξε το instagram
Το ανύπαρκτο στρινγκ της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου που έριξε το instagram

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, είναι μία καλλονή. Με ένα πανέμορφο πρόσωπο κι ένα ακόμα πιο υπέροχο σώμα, «χάζεψε» τους τηλεθεατές με την εμφάνισή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μπορεί κάποιοι να γνώριζαν ήδη, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όμως πλέον η «καθημερινή» επαφή μαζί της μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες, την έχει κάνει ακαταμάχητη και κάποιους ανυπόμονους να τη γνωρίσουν λίγο καλύτερα.

Με μία ήρεμη παρουσία κερδίζει πόντους και διατηρεί ισορροπίες, εντός παιχνιδιού, γιατί εκτός αναστατώνει τα πλήθη και εγείρει πάθη.

Όλοι αναζητούν μέσω των κοινωνικών της δικτύων να δουν την κούκλα με τα μεσογειακά χαρακτηριστικά που τους έχει «κλέψει» την καρδιά και τα μυαλά, κι όχι αδίκως….

Οι αναρτήσεις της βάζουν «φωτιά», αφού το μοντέλο και ηθοποιός, ξέρει πολύ καλά πώς να ποζάρει και να αναδείξει τα φυσικά «ταλέντα» της. Καλλίγραμμα πόδια, καλοσχηματισμένο κορμί και ακαταμάχητο βλέμμα συνθέτουν την καυτή παρουσία της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Αυτές οι αναρτήσεις προκαλούν καταιγισμό σχολίων θαυμασμού, ιδιαίτερα όταν είναι από τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπου εμφανίζεται με άκρως αποκαλυπτικά μπικίνι και μικροσκπικά έως ανύπαρκτα στρινγκ …

Δείτε εδώ τις “επίμαχες” φωτογραφίες

και άλλη μία

Και για να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα

Τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η υποκριτική, όπου κάνει δειλά τα πρώτα της βήματα. Έχει υπάρξει συνεργάτιδα των Λιάγκα – Σκορδά στο κομμάτι της μόδας ενώ την έχουμε δει και σε video clip του Σάκη Ρουβά.

Έχει συμμετάσχει σε ταινία του Μάρκου Σεφερλή και τότε ήταν που τα δημοσιεύματα την ήθελαν να διατηρεί σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς Ντάνο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς και οι δύο το έχουν διαψεύσει.

Τα τελευταία δύο χρόνια είναι ζευγάρι με τον γνωστό επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments