Ζώδια

Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων [26/01/22]

Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων [26/01/22]
Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, δεν αποκλείεται να χτυπήσει νέος έρωτας την καρδιά σας. Θα είστε εφοδιασμένοι με ένστικτο, αυτοπεποίθηση και ελκυστική γοητεία. Πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε την ερωτική σας έλξη να σας οδηγήσει εκεί που θα επιθυμούν οι αισθήσεις σας. Αν κάποιοι απ εσάς προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να απαλλαγείτε από μια καταπιεστική ή αποτυχημένη ερωτική σχέση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα σας.

Ταύρος 

Φίλοι μου Ταύροι, θα μείνετε πεισματικά προσηλωμένοι μόνο στο δικό σας τρόπο αντίληψης. Αρνητικοί θα είστε στο να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις απόψεις που θα έχει το ταίρι σας, η στάση που θα βγάλετε ενδεχομένως να είναι κάπως αυταρχική ή απαιτητική. Αν εστιάσετε στην ερωτική πλευρά των καταστάσεων, τότε θα καταφέρετε να περάσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα. Για τους ερωτικά μόνους θα προκύψει καινούργια γνωριμία!

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, έντονο ερωτισμό θα έχουν οι ενέργειες σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους έρχονται ευχάριστες εξελίξεις και συναντήσεις, η διάθεση σας για φλερτ θα βρει τον κατάλληλο στόχο. Κάποιοι από εσάς θα έχετε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, σ

υγκαταβατικοί θα φανείτε σε πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Τώρα θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τους λογούς που σας είχαν χωρίσει, ξεκινάτε νέα ερωτική αρχή.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν μέσα στη σχέση σας, προσοχή στις εντάσεις. Θα υπάρξει μια μικρή κυκλοθυμία στην καρδιά σας, ίσως να δυσανασχετήσετε με κάποια πράγματα, όμως μια ευχάριστη συνάντηση θα ανεβάσει τις διαθέσεις σας. Την εμφάνιση του θα κάνει ερωτικό πρόσωπο με μια πρόταση έκπληξη, σήμερα θα σημειωθούν ευχάριστες ερωτικές ανατροπές!

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, μεθοδικούς θα σας κάνει η σημερινή αστρολογική όψη, στις ενέργειες σας θα υπάρχει σχεδιασμός, οι πράξεις σας δε θα είναι σπασμωδικές. Ρεαλιστικές και προσγειωμένες θα είναι οι ερωτικές σας προσδοκίες, θα είστε εξοπλισμένοι με ενιστικό και διαίσθηση. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση θα καταφέρετε να ξανά κερδίσετε την καρδιά του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Ο ερωτισμός σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, η γοητεία σας θα τραβήξει τα βλέμματα, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα βρείτε ενδιαφέρον στην παρουσία ενός γοητευτικού ατόμου.

Παρθένος 

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σας αιφνιδιάσει η πρόταση συνάντησης που θα λάβετε. Θα υπάρξει ξαφνικό ερωτικό γεγονός, που θα δημιουργήσει άνοιγμα επανασύνδεσης. Το πρώην ερωτικό σας ταίρι θα κάνει κίνηση προσέγγισης, η δεκτική σας στάση θα φέρει θερμή και άμεση κατάληξη. Για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους και μοναχικούς ένα ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση τους, αφήστε τον ενθουσιασμό σας να σας οδηγήσει σε αυθόρμητες ενέργειες, είναι πολύ πιθανόν να σημειωθεί έναρξη σχέσης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, προσοχή να μην προσκολληθείτε σε καταστάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να φθείρουν την αντοχή σας και να ρίχνουν την ψυχολογία σας. Περιορίστε τάσεις καχυποψίας, το νου σας να μην γίνετε θύμα ζήλειας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, μια εντελώς απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική σχέσης με πρόσωπο που ναι μεν οι χαρακτήρες σας θα είναι διαφορετικοί, η έλξη σας όμως, θα είναι δυνατή και αμοιβαία.

Σκορπιός 

Φίλοι μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει επιρρεπείς σε συναισθήματα ζήλειας, προσοχή να μην παρεξηγήσετε τις καταστάσεις και οδηγηθείτε σε λάθος συμπεράσματα. Ένταση θα υπάρξει στους διαλόγους με το ταίρι σας, αντιδραστικά θα είναι τα λόγια σας. Η μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια όλο σας τον ερωτισμό. Εσείς οι ερωτικά μόνοι πολύ καλά θα κάνετε και θα φλερτάρετε, θα βρείτε το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως κτητικοί, έντονη θα είναι η διάθεση σας να διεκδικήσετε, ωστόσο τα αισθήματα σας ίσως να είναι κάπως μπερδεμένα. Ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αγνοήσετε τα ερωτικά υπονοούμενα που θα σας ρίξει. Φιλικά λόγια θα μετατραπούν σε προσωπικές εξομολογήσεις!!

Αιγόκερως 

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δυνατή θα είναι η διαίσθηση σας, έντονο το προαίσθημα σας, ωστόσο προσοχή στη διάσταση που θα δώσετε στις μυστικοπαθείς τάσεις σας. Μεθοδικός και προμελετημένος θα είναι ο τρόπος δράσης σας, στρατηγικές κινήσεις θα έχουν οι προσεγγίσεις σας, σε περίπτωση που επιδιώξετε επανασύνδεση το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Σήμερα ξεδιπλώστε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, για εσάς τους ερωτικά μόνους προμηνύεται νέα γνωριμία.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα κινηθείτε ενστικτωδώς και θα σας βγει σε καλό, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης. Για να μην παγιδευτείτε σε λεκτικές διαμάχες προσπαθήστε να διατηρήσετε διαλλακτική στάση, μείνετε μακριά από σκηνές ζηλοτυπίας. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία σήμερα η γοητεία σας θα προσελκύσει δίπλα σας το κατάλληλο άτομο, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε το πρόσωπο που θα σας πολιορκήσει.

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εξοπλίσει με γοητεία, ερωτισμό και έντονη διαίσθηση. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις ερωτικές σας υποθέσεις, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν, θα νιώσετε την ανάγκη να διεκδικήσετε την επανένωση σας. Σήμερα εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα γίνετε το επίκεντρο ενδιαφέροντος ενός συγκεκριμένου ατόμου ελκυστικής εμφάνισης. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ και καινούργιες γνωριμίες, ανοίγετε δρόμος ερωτικών περιπετειών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments