Ελλάδα

Πάτρα: Εμβολιάστηκε άλλος αντί άλλου

Πάτρα: Εμβολιάστηκε άλλος αντί άλλου
Όταν έγινε αντιληπτός, έγινε "καπνός" αλλά είχε προλάβει να εμβολιαστεί

Συνέβη κι αυτό! Εμβολιάστηκε στη θέση άλλου!

Στην Πάτρα κάποιοι αντιμετωπίζουν το θέμα του εμβολιασμού με χιούμορ, κάποιοι άλλοι φαίνεται ότι είναι πιο ευρηματικοί!

Ένας άνδρας προσήλθε το πρωί της περασμένης Τρίτης στο Κέντρο  Υγείας Νοτίου Τομέα της Πάτρας για να εμβολιαστεί. Ωστόσο τα χαρακτηριστικά του δεν συμφωνούσαν με τα στοιχεία ταυτοπροσωπίας που προσκόμισε. Ο άνδρας που προσήλθε για εμβολιασμό ήταν περίπου 40 ετών, ενώ ο πολίτης που ανέφερε το έγγραφο ταυτοπροσωπίας ήταν μόλις 28!

Όταν έγινε αντιληπτό από γιατρό του Κέντρου ότι η ηλικία του δεν συνάδει με εκείνη του άνδρα που υποτίθεται πως θα προσερχόταν για να εμβολιαστεί, του ζητήθηκε να παραμείνει στο Κέντρο για να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Μόλις ο άνδρας κατάλαβε ότι τον αντιλήφθηκαν έγινε “καπνός”, έχοντας προηγουμένως προλάβει να εμβολιαστεί.

Ο προϊστάμενος και το προσωπικό του Κέντρου ωστόσο  συνέχισαν τις έρευνες και μάλιστα τηλεφώνησαν στον άνδρα στο όνομα του οποίου έγινε ο εμβολιασμός, ζητώντας του να προσέλθει για έλεγχο. Εκείνος όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Ο εμβολιασμός δεν καταχωρήθηκε στα στοιχεία του πολίτη που προσκόμισε ο άνδρας, ενώ ενημερώθηκαν άμεσα η Αστυνομία και οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές. Το περιστατικό επιβεβαίωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Πάτρας, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments