Καιρός

Καιρός σήμερα 27/1: Αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες νεφώσεις

Καιρός σήμερα 27/1: Αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες νεφώσεις
Καιρός σήμερα 27/1: Προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και μόνο στην ανατολική Εύβοια τις Κυκλάδες και το κεντρικό και ανατολικό κομμάτι της Κρήτης θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με λίγες παροδικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης μικρής διάρκειας με βελτίωση σημαντική από το απόγευμα και μετά. Στην υπόλοιπη χώρα καλός καιρός με λίγες τοπικές ομίχλες το πρωί κυρίως στις ορεινές και τις περιοχές όπου υπάρχει χιονόστρωση. Καιρός σήμερα 27/1

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στο Θερμαϊκό και το Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ και βορειοανατολικοι στα υπόλοιπα τμήματα του Αιγαίου 5 με 6 και στα Δωδεκάνησα 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από – 10 έως 10 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας ενώ στα δυτικά και νότια παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα θα φτάσει κατά τόπους τους 11 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία: προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στις Σποράδες.

Λάρισα: προβλέπεται αίθριος καιρός. Καιρός σήμερα 27/1

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στα θαλάσσια τμήματα 5 με 6 μποφόρ με σημαντική εξασθένηση και από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς στα πεδινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας και Λάρισας από -6 έως 8 βαθμούς ενώ στο νομό Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από -2 έως 10.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments