Lifestyle

Στη κλινική εδώ και δύο μήνες η Σαρλίν – Νέο ανακοινωθέν για την υγεία της

Στη κλινική εδώ και δύο μήνες η Σαρλίν – Νέο ανακοινωθέν για την υγεία της
Άλλη μία σημαντική μέρα, χωρίς τη Σαρλίν. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος με τα παιδιά τους, γιόρτασαν την ημέρα του Sainte Devote.

Χωρίς την πριγκίπισσα Σαρλίν γιόρτασαν την ημέρα του Sainte Devote, μια σημαντική γιορτή για τους Μονεγάσκους, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά τους, με το παλάτι να εκδίδει ανακοινωθέν για την υγεία της.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν χθες παραμονή της γιορτής, με την πριγκιπική οικογένεια να βάζει φωτιά σε ένα ιστιοφόρο για να γιορτάσει τον πολιούχο της, ενώ η θεία λειτουργία έγινε σήμερα.

Τα 7χρονα δίδυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν συνόδευσαν τον πατέρα τους. Ο διάδοχος πρίγκιπας Ζακ ντυμένος με κοστούμι και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα με μία λούτρινη μπλε γούνα.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος με τα παιδιά του γιόρτασαν την ημέρα του Sainte Devote

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος συνοδευόταν επίσης, όπως συνήθως όλους αυτούς τους μήνες απουσίας της Σαρλίν, από την αδερφή του πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο και τον ανιψιό του Λουί Ντουκρουέ, γιο της πριγκίπισσας Στεφανί.

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Το «παγωμένο» της χαμόγελο στο Instagram σοκάρει

Η πριγκίπισσα Σαρλίν λαμβάνει περαιτέρω οδοντιατρική περίθαλψη

Η πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία έγινε 44 ετών την Τρίτη, έχασε την παραδοσιακή τελετή με το παλάτι να μοιράζεται μια νέα ενημέρωση για την πορεία της υγείας της. Στη δήλωση αποκαλύπτει ότι παναρρώνει καλά, αλλά πως θα χρειαστεί κι άλλη ξεκούραση καθώς και οδοντιατρική περίθαλψη για μερικές ακόμη εβδομάδες και ως εκ τούτου δε θα μπορέσει να παρευρεθεί στους φετινούς εορτασμούς του Sainte Dévote.

Πρόσθεσε επίσης πως η πριγκίπισσα Σαρλίν στέλνει τις καλύτερες ευχές της στο λαό του Μονακό και πως μόλις το επιτρέψει η υγεία της, ανυπομονεί να περάσει χρόνο με τους Μονεγάσκους. Η πριγκίπισσα βρίσκεται ήδη δύο μήνες σε υπερπολυτελή ιδιωτική κλινική στην Ελβετία.

Τον περασμένο μήνα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος μοιράστηκε επίσης μερικές ακόμη πληροφορίες σχετικά με την ανάρρωση της Σαρλίν, αποκαλύπτοντας πως «ανάρρωνε με ικανοποιητικό και καθησυχαστικό τρόπο» καθώς λάμβανε θεραπεία σε μια μονάδα υγείας εκτός του Μονακό. Μάλιστα βεβαίωσε πως η οικογένειά της, την επισκέφθηκε ιδιωτικά, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό εναντίον της λαθροθηρίας του ρινόκερου - CNN.gr

Μοναχικά γενέθλια τα φετινά για τη θλιμμένη πριγκίπισσα Σαρλίν

Η πριγκίπισσα Σαρλίν μοιράστηκε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram για τη νέα χρονιά ανήμερα των γενεθλίων της, καθώς δημοσίευσε ένα βίντεο που έγινε για να τιμήσει την ιδιαίτερη αυτή μέρα.

Συγκεκριμένα, το Ίδρυμα Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό στη Νότια Αφρική, την τίμησε με ένα βίντεο που περιείχε παιδικές της φωτογραφίες καθώς και άγνωστα στιγμιότυπα από την ζωή της, συμπεριλαμβανομένης της καριέρας της στην ολυμπιακή κολύμβηση καθώς και του γάμου της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Το ίδιο βίντεο μοιράστηκε ακολούθως και από το παλάτι του Μονακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments