Ελλάδα

Αποπλάνηση: 14χρονης από 40χρονο – Τι ερευνά η αστυνομία

Αποπλάνηση: 14χρονης από 40χρονο – Τι ερευνά η αστυνομία
Ο 40χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω με το 14χρονο κορίτσι μέσα σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια

Σοκάρει η είδηση ότι σε έφοδο της αστυνομίας σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ένας 40χρονος για αποπλάνηση μίας 14χρονης.

Την ίδια στιγμή εξετάζεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο ρόλος άλλων δύο ατόμων οι οποίοι φαίνονται από τις κάμερες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής να μπαίνουν στο δωμάτιο με το κορίτσι.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της και η μητέρα της έκανε την καταγγελία στις αρχές. Είχε εντοπίσει στο instagram της κόρη της μια ανάρτηση για το πού ήταν.

Τι είπε η μητέρα στους αστυνομικούς:

«Κατάλαβα από story στο instagram ότι η κόρη μου ήταν μαζί του σε αυτό το ξενοδοχείο και δεν μπορούσα να σκεφτώ τι της είχε κάνει. Αμέσως ξεκίνησα να πηγαίνω εκεί και κάλεσα και το 100 και όταν έφθασα στο ξενοδοχείο ήταν εκεί και οι αστυνομικοί. Όταν μας είδαν, ο 40χρονος προσπάθησε να φύγει» λέει η μητέρα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγεί στο κορίτσι από το καλοκαίρι. Όταν παρακολούθησε η μητέρα τη μικρή και τους εντόπισε, εκείνος της είπε ότι τη βλέπει σαν παιδί του. Ο 40χρονος γνώρισε, όπως όλα δείχνουν, την 14χρονη μέσω social media.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ το κορίτσι εξετάζεται από γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο.

Πώς κακοποιείς ανήλικο

«Να τιμωρηθεί. Είναι σοκαριστικό, ιδίως για όσους το ζούνε» αναφέρει συγγενής του κοριτσιού στο δελτίο ειδήσεων του Star.

«Η μητέρα της πέρασε έναν Γολγοθά. Έκανε ότι ήταν δυνατόν να κάνει, βγήκε μπροστά μόνη της, το πάλεψε. Πήγε παντού, σε εισαγγελείς σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώσπου είχαμε ευτυχώς αυτή την κατάληξη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το κάνεις αυτό. Να φανταστώ ότι κακοποιείς ένα ανήλικο», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments