Lifestyle

Το ακατάλληλο γυμνό της Ελένης Μενεγάκη

Το ακατάλληλο γυμνό της Ελένης Μενεγάκη
Το ακατάλληλο γυμνό της Ελένης Μενεγάκη

Έχουμε ξαναπεί για τη γυναίκα – θρύλο της ελληνικής τηλεόρασης… άλλωστε «κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια»….

Η κούκλα Ελένη Μενεγάκη, που μεγάλωσε πανέμορφα και έγινε μια εντυπωσιακή γυναίκα, λες και ο χρόνος αποφάσισε να της κάνει τα χατίρια, αν και δεν πρέπει να είναι ο μόνος…

Την Ελένη Μενεγάκη την πρωτογνωρίσαμε – ως καστανή – μέσα από τις απόπειρές της να αναδειχθεί στην τηλεοπτική αρένα, είτε ως το κορίτσι σε τηλεπαιχνίδι, είτε ως ηθοποιός, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με τη φρεσκάδα της και την τσαχπινιά της.

Στο μακρινό εκείνο παρελθόν θα ανατρέξουμε όταν η αθωότητά της ήταν ακόμα ανεπηρέαστη από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κοινωνικά δίκτυα ανύπαρκτα…τολμούσε περισσότερο!

Η Ελένη Μενεγάκη όμως από τότε μαγνήτιζε το φακό και τα βλέμματα, κι έκανε αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις δείχνοντας όλα όσα επιτρέπουν στη φαντασία να καλπάζει…. ποζάροντας όπως ακριβώς γεννήθηκε….

Δείτε εδώ την ακατάλληλη δια ανηλίκους φωτογραφία της

 Η Ελένη Μενεγάκη μετά από έναν χρόνο απουσία από τα τηλεοπτικά πλατό επέστρεψε και στην πρώτη συνέντευξής της είχε δηλώσει για την (προσωρινή) απόφαση της αποχώρησής της «Στη γιορτή μου, 21 Μαΐου που αποφάσισα να μοιραστώ με τον κόσμο που με έβλεπε στην τηλεόραση ότι αυτή είναι η τελευταία τηλεοπτική μου σεζόν στον Alpha και την επόμενη χρονιά δεν θα βρίσκομαι στην τηλεόραση… Ο μόνος προγραμματισμός που είχα κάνει είναι ότι «αυτή είναι η τελευταία χρονιά». Ότι είχα πει ήταν αλήθεια και ξέροντας ότι θα σταματήσω, το ζούσα μέρα μέρα. Τον αποχωρισμό τον ένιωθα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν μέρα με την μέρα. Δεν ήθελα, όμως, αυτό να επηρεάσει το πως με βλέπουν οι τηλεθεατές ούτε να σκέφτομαι τι σκέφτονται σε όλη τη διαδρομή μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν. Το γιατί δεν το είπα την τελευταία μέρα και το είπα στη γιορτή μου ήταν γιατί ήθελα να πάρουμε και οι δυο πλευρές τον χρόνο να συνειδητοποιήσουμε ότι κάτι που κάναμε μαζί πάρα πολλά χρόνια φτάνει στο τέλος. Δεν είχα βάλει στο μυαλό μου αν θα ξαναδουλέψω και πότε. Αν θα είναι γρήγορα ή αργά. Το μόνο που σίγουρα ήξερα είναι ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα ήμουν σπίτι μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments