Πολιτική

Νίκη Κεραμέως: «Δεν νομιμοποιείται ο ΣΥΡΙΖΑ – Αρνείται κάθε τι σύγχρονο και μεταρρυθμιστικό»

Νίκη Κεραμέως: «Δεν νομιμοποιείται ο ΣΥΡΙΖΑ – Αρνείται κάθε τι σύγχρονο και μεταρρυθμιστικό»
Νίκη Κεραμέως: Ο ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα καταγγέλλει το πρόγραμμα της εταιρείας αυτής, επί της διακυβέρνησής του την χρηματοδοτούσε με ποσά άνω των 100.000 ευρώ».

Στον Αλέξη Τσίπρα απάντησε με δήλωσή βόμβα η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, σχετικά  με ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την απόσυρση του προγράμματος «Προγεννητική Αγωγή».

Όπως επισήμανε η κυρία Κεραμέως, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, «μετά από παρέμβασή μου, επανεξέτασε και ανακάλεσε την έγκριση που είχε δώσει για το πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Αγωγής».

Και προσέθεσε στη συνέχεια πως αποτελούσε «μία από τις περίπου 1000 εγκρίσεις που δίνονται κάθε χρόνο από το ΙΕΠ για δράσεις εκτός του υποχρεωτικού σχολικού προγράμματος».

Νίκη Κεραμέως

Νίκη Κεραμέως: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε τίποτα για τον εκσυγχρονισμό της παιδείας»

«Αντιθέτως», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας, «εντός του υποχρεωτικού σχολικού προγράμματος, η Κυβέρνησή μας είναι η πρώτη που ενέταξε ολοκληρωμένο πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο. Δεν νομιμοποιείται λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ να μας εγκαλεί για σκοταδισμό, πολύ περισσότερο που, όχι μόνο ως Κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για τον εκσυγχρονισμό της παιδείας, αλλά εξακολουθεί να αρνείται κάθε τι σύγχρονο και μεταρρυθμιστικό. Και που βεβαίως δεν τόλμησε να εντάξει τη σεξουαλική αγωγή σε οριζόντια βάση στο υποχρεωτικό ωρολόγιο πρόγραμμα (αρκέστηκε σε μια απλή θεματική εβδομάδα…)».

Ειδικότερα, ισχυρίστηκε η Νίκη Κεραμέως, «η συγκεκριμένη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία έχει μακρά ιστορία με το Ελληνικό Δημόσιο. Και θα την διερευνήσουμε. Αυτό όμως που πρέπει επίσης να διερευνηθεί είναι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα καταγγέλλει το πρόγραμμα της εταιρείας αυτής, επί της διακυβέρνησής του την χρηματοδοτούσε με ποσά άνω των 100.000 ευρώ…».

Η ανάρτησή του:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments