Αθλητισμός

Australian Open – Ράφα Ναδάλ: Έγραψε ιστορία με 21 Grand Slam – Οι πανηγυρισμοί και η στέψη

Australian Open – Ράφα Ναδάλ: Έγραψε ιστορία με 21 Grand Slam – Οι πανηγυρισμοί και η στέψη
Ο «θρύλος» του παγκόσμιου τένις με την επική ανατροπή στον τελικό του Australian Open έγινε ο πρώτος τενίστας στην ιστορία με 21 κατακτήσεις Grand Slam

Ιστορία έγραψε σήμερα ο Ράφα Ναδάλ,  καθώς με τη νίκη του επί του Ντανίιλ Μεντβέντεφ στον τελικό του Australian Open έφτασε τα 21 Grand Slam και αμέσως μετά στις δηλώσεις του έριξε… βόμβα απόσυρσης από την ενεργό δράση.

Αναγνωρίζοντας την αξία του αντιπάλου του. κι αφού ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του, ο «θρύλος» του παγκόσμιου τένις Ράφα Ναδάλ, που με τη φοβερή ανατροπή που πέτυχε στον τελικό του Australian Open έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος τενίστας στην ιστορία με 21 κατακτήσεις Grand Slam, υπογράμμισε πως αυτή ίσως ήταν η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο τουρνουά της Aυστραλίας.

Οι δηλώσεις Ναδάλ

«Καλησπέρα, καλημέρα! Είναι μία δύσκολη στιγμή για τον Ντανίλ. Είσαι εκπληκτικός πρωταθλητής. Δεν έχω αμφιβολία ότι αυτό το τρόπαιο θα βρεθεί στα χέρια σου πολλές φορές. Ήταν ένα από τα πιο έντονα συναισθηματικά παιχνίδια στην καριέρα μου. Ήταν μεγάλη τιμή να μοιραστώ το γήπεδο μαζί σου.

Είναι απίστευτο. Δεν ήξερα αν θα παίξω ξανά τένις. Δεν ξέρω πόσο πολύ πάλεψα για να είμαι εδώ. Σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη. Χωρίς αμφιβολία είναι μία από τις έντονες συναισθηματικά στιγμές στην καριέρα μου. Θα μείνετε στην καρδιά μου για πάντα.

Δε μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά όλους τους συνεργάτες μου και την οικογένειά μου. Μέρος της ομάδας μου και της οικογένειάς μου δεν είναι εδώ. Ξέρω πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα. Χωρίς εσάς τίποτα δε θα ήταν δυνατό. Σας ευχαριστώ πολύ.»

Δείτε τους έξαλλους πανηγυρισμούς του μετά τη νίκη

Η “στέψη” του Ναδάλ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments