Lifestyle

Πάρις Χίλτον: Με πόσους άνδρες έβγαινε πριν παντρευτεί – Τι σχέση είχε με τον Σταύρο Νιάρχο

Πάρις Χίλτον: Με πόσους άνδρες έβγαινε πριν παντρευτεί – Τι σχέση είχε με τον Σταύρο Νιάρχο

Πηγή Φωτογραφίας: Town & Country

Πάρις Χίλτον: Κάθε χρόνος και άλλος, πόσοι άνδρες και ποιοι κέρδισαν το μοντέλο μεταξύ άλλων ήταν και ο Σταύρος Νιάρχος.

Η διάσημη πολυσυλλεκτική (ερειές-επιχειρηματίας-DJ-σταρ του ριάλιτι) Πάρις Χίλτον παντρεύτηκε, τον Κάρτερ Ρέουμ σε μια ιδανικά υπερβολική πολυήμερη γαμήλια γιορτή. Ο πρώτος γάμος της σταρ (είχε αρραβωνιαστεί τρεις φορές στο παρελθόν) σηματοδοτεί το τέλος δεκαετιών εικασιών των μέσων ενημέρωσης σχετικά με την ερωτική της ζωή. Παρόλο που η Hilton φημολογήθηκε ότι συνδέθηκε ρομαντικά με οποιονδήποτε αριθμό παραγόντων και δονητών όλα αυτά τα χρόνια, εδώ κάνουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο σημαντικές (επιβεβαιωμένες) σχέσεις της.

Carter Reum

Πάρις Χίλτον

Town & Country

Η Πάρις και ο Ρέουμ φέρεται να γνωρίζονταν για 15 χρόνια πριν αρχίσουν να βγαίνουν το 2019, η σχέση τους επιταχύνθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας—”Το ασήμι είναι ότι θα είμαι με τα κατοικίδια μου και τον φίλο μου. Έχουμε έρθει τόσο κοντά. Ο χρόνος που περάσαμε μαζί είναι κανονικά πέντε χρόνια!» είπε στο People — και τον Φεβρουάριο του 2021, ο Rerum έκανε πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι σχεδιασμένο από τον Jean Dousset, τον δισέγγονο του Louis Cartier, ενώ το ζευγάρι έμενε σε ιδιωτικό νησί.

Chris Zylka

Πάρις Χίλτον

Town & Country

Η Hilton και ο σταρ των Leftovers ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2017 και τον Ιανουάριο του 2018 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν γραφτό να γίνουν και τελικά τελείωσαν τη σχέση τους τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Hans Thomas Gross

Πάρις Χίλτον

Town & Country

Ο Γκρος, ένας Αυστραλός επιχειρηματίας που φέρεται να έκανε την περιουσία του στον κλάδο των αθλητικών δεδομένων, συνάντησε τη Χίλτον στο Φεστιβάλ των Καννών το 2015 και το ζευγάρι είχε σχέση για σχεδόν ένα χρόνο πριν το παραιτήσει την άνοιξη του 2016.

River Viiperi

Πάρις Χίλτον

Town & Country

Παρά τη διαφορά τους πριν από 10 χρόνια, η Hilton έβγαινε με το μοντέλο Viiperi που γεννήθηκε στην Ίμπιζα για σχεδόν δύο χρόνια πριν το ζευγάρι χωρίσει το 2014.

Cy Waits

Πάρις Χίλτον

Town & Country

Ο Χίλτον και ο Γουέιτς, που δούλευαν στη νυχτερινή ζωή, φαινομενικά είχαν μια ταραχώδη σχέση μεταξύ 2010 και 2011. Αν και εμφανίστηκε στο βραχύβιο ριάλιτι του Χίλτον The World Σύμφωνα με το Παρίσι, ο χωρισμός τους φάνηκε λιγότερο από φιλικός όταν ο Γουέιτς είπε στο People το 2011: Η επόμενη σχέση μου περιμένω ειλικρίνεια, ισχυρές αξίες, αληθινή επικοινωνία, δέσμευση, αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό, κάτι που δεν είχα απαραίτητα πρόσφατα. Στο τέλος της ημέρας, θέλω ο σύντροφός μου και εγώ να έχουμε την ίδια ηθική».

Doug Reinhardt

Πάρις Χίλτον

Town & Country

Ένας πρώην παίκτης του μπέιζμπολ της μικρής κατηγορίας και ο σταρ των The Hills είχαν ξανά σχέση με τη Hilton για περίπου ένα χρόνο πριν χωρίσουν οριστικά το 2010.

Benji Madden

Πάρις Χίλτον

Town & Country

Η Hilton και ο κιθαρίστας της Good Charlotte είχαν σχέση για σχεδόν ένα χρόνο, πριν τελειώσουν τα πράγματα το 2008.

Stavros Niarchos

Πάρις Χίλτον

Town & Country

Λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Πάρη Λάτση (δείτε παρακάτω), η Hilton έβγαινε με έναν άλλο κληρονόμο ενός κληρονόμου της ελληνικής ναυτιλίας, του Σταύρου Νιάρχου, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνδεθεί με τη Mary-Kate Olsen. Στις αρχές του 2006, το αποκάλεσαν.

Paris Latsis

Πάρις Χίλτον

Town & Country

Τι κερδίζετε όταν συνδυάζετε τους κληρονόμους δύο επιχειρηματικών αυτοκρατοριών, που ονομάζονται και οι δύο Paris; Αυτή η ανεμοστρόβιλη σχέση του Hilton με τον Έλληνα ναυτιλιακό κληρονόμο. Άρχισαν να βγαίνουν το 2004, αρραβωνιάστηκαν γρήγορα και τελικά το διέκοψαν το φθινόπωρο του 2005.

Nick Carter

Πάρις Χίλτον

Town & Country

Η Πάρις και αυτή η τραγουδίστρια των Backstreet Boys έκαναν τακτικά μαζί στο κόκκινο χαλί το 2004 αφού συναντήθηκαν μέσω των σωματοφυλάκων τους. Έκαναν ακόμη και τατουάζ για να μνημονεύσουν τη σχέση τους, αλλά το ειδύλλιο χάλασε μετά από πολύ καιρό. «Η σχέση μας βασίστηκε πλήρως στη δυσπιστία. Δεν με εμπιστευόταν. Δεν την εμπιστευόμουν», είπε ο Κάρτερ στο People εκείνη την εποχή.

Rick Salomon

Πάρις Χίλτον

Town & Country

Ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ Salomon έγινε γνωστός για τη σχέση του με τη Hilton μέσω μιας σεξουαλικής ταινίας που διέρρευσε περίφημα το 2004. «Απλώς ένιωσα τόσο προδομένη», είπε ο Πάρις σε μια συνέντευξη το 2011. «Δεν ήταν κάποιος τυχαίος τύπος. Αυτός ήταν κάποιος με τον οποίο ήμουν μαζί για μερικά χρόνια». Πρόσθεσε, «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μου έκανε κάτι τέτοιο. Είναι κάτι που άλλαξε τη ζωή μου για πάντα».

Jason Shaw

Πάρις Χίλτον

Town & Country

Λίγο πριν κλείσει τα 21 της το 2002, η Hilton αρραβωνιάστηκε το μοντέλο Jason Shaw, σκέφτηκε ότι τελικά αποφάσισαν να μην παντρευτούν και χώρισαν το 2003.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments