Διεθνή

Έλον Μασκ: Γιατί πρόσφερε 5.000 δολάρια σε φοιτητή

Έλον Μασκ: Γιατί πρόσφερε 5.000 δολάρια σε φοιτητή
Έλον Μασκ: Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος πρόσφερε 5.000 δολάρια σε φοιτητή προκειμένου να διαγράψει έναν λογαριασμό που παρακολουθούσε τις κινήσεις του τζετ του.

Ο Έλον Μασκ βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο όταν “δωροδόκησε” φοιτητή για να κατεβάσει έναν λογαριασμό στο Twitter. Η αλήθεια είναι πως για τον αμερικανό μεγιστάνα το Twitter είναι σκέτος εφιάλτης, καθώς πολλοί δημιουργούν λογαριασμούς με το όνομα του.

Ένας από αυτούς είναι και ο 19χρονος φοιτητής Τζακ Σουίνι που έφτιαξε έναν λογαριασμό με το όνομα @ElonJet στον οποίο δημοσιεύονται όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς για το προσωπικό τζετ του δισεκατομμυριούχου.

Η προσφορά των 5.000 δολαρίων

Ο Μασκ λοιπόν μη θέλοντας να βλέπει ο καθένας τις ακριβείς ώρες αναχώρησης και προσγείωσης του αεροσκάφους του αντέδρασε ζητώντας βοήθεια. «Δεν μου αρέσει και πολύ η ιδέα να με πυροβολήσει κάποιος παρανοϊκός» αναφέρει σε ένα μήνυμα που είχε στείλει ο επιχειρηματίας σε κάποιο φιλικό του πρόσωπο και είδε το φως της δημοσιότητας.

Οπως γράφουν οι Times του Λονδίνου ο Μασκ πρότεινε στον Σουίνι να του δώσει 5.000 δολάρια για να κλείσει τον λογαριασμό που έχει περισσότερους από 100 χιλιάδες ακολούθους. Ομως ο νεαρός ζήτησε από τον Μασκ να του δώσει 50.000 ώστε με αυτά τα χρήματα να καλύψει ένα μέρος του κόστους των σπουδών του αλλά και ένα από τα αυτοκίνητα Tesla που κατασκευάζει η εταιρεία του Ελον Μασκ.

Η σιωπή του επιχειρηματία στην πρόταση του Σουίνι υποχρέωσε τον νεαρό να μεταβάλει στάση ζητώντας αυτή την φορά να του δοθεί η δυνατότητα να κάνει πρακτική όπου εκείνος επιθυμεί. Η απάντηση του Μασκ δεν αναμένεται πάντως σύντομα αφού, σύμφωνα με τον λογαριασμό του φοιτητή, το ιδιωτικό του τζετ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Χαβάη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments