Ελλάδα

Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη: Τρεις προσαγωγές υπόπτων

Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη: Τρεις προσαγωγές υπόπτων
Τρεις προσαγωγές υπόπτων έγιναν το βράδυ της Τρίτης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη που έπεσε θύμα οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη - Ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας του νεαρού

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προσήχθησαν αργά το βράδυ της Τρίτης τρία άτομα, ως ύποπτα για τη συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της οικογένειας του 19χρονου

Στο μεταξύ, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας του 19χρονου οπαδού του Άρη, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου

«Πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια οι Πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης και του ζήτησαν να αναλάβει ως δικηγόρος της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου οπαδού του Άρη, από απάνθρωπους οπαδούς (περίπου δέκα) του ΠΑΟΚ, σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο Πρόεδροι ζήτησαν από τον κ. Κούγια να αναλάβει η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης Θεσσαλονίκης την αμοιβή του κ. Κούγια στο δικαστήριο και σε όλη τη διαδικασία αλλά ο κ. Κούγιας αρνήθηκε και τους δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος προς υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος των δέκα δραστών, εντελώς δωρεάν».

Σοκαριστικά τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση, ο 19χρονος Άλκης υπέκυψε από συνδυασμό βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, απόρροια πολλαπλών χτυπημάτων που δέχθηκε και τη μαχαιριά που δέχθηκε στον μηρό του.

Ο 19χρονος έφερε στα κάτω άκρα τραύματα από ίσο και τέμνον όργανο, τα οποία του προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ έφερε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι από πολύ ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε.

Όπως προκύπτει, ο Άλκης έχασε πολύ σύντομα στην επίθεση τις αισθήσεις του και ξεψύχησε λίγα λεπτά αργότερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments