Lifestyle

Janet Jackson: Στο νέο ντοκιμαντέρ μιλάει για τον αγαπημένο της αδελφό Michael Jackson και σοκάρει

Janet Jackson: Στο νέο ντοκιμαντέρ μιλάει για τον αγαπημένο της αδελφό Michael Jackson και σοκάρει
Janet Jackson: «Ο Timberlake και εγώ είμαστε πολύ καλοί φίλοι, και θα είμαστε πάντα πολύ καλοί φίλοι. Μιλήσαμε μόλις πριν από λίγες μέρες» είπε για τις σημερινές σχέσεις της με τον τραγουδιστή.

Το δεύτερο μέρος του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ της Janet Jackson προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Lifetime και σε αυτό είπε ειλικρινά για μερικές από τις πιο αμφιλεγόμενες στιγμές της ζωής της.

View this post on Instagram

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson)

Την πρώτη ώρα, η βραβευμένη με Grammy μίλησε για τη σχέση της με τον αείμνηστο αδερφό της, Μάικλ Τζάκσον. Είπε ότι όταν οι ισχυρισμοί εναντίον του σταρ του «Thriller» δημοσιοποιήθηκαν για μια ακατάλληλη σχέση που φέρεται να είχε με ένα 13χρονο αγόρι, είπε ότι έχασε μια  υποστήριξη της Coca-Cola.

“Ο αδερφός μου δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά εξακολουθώ να είμαι ένοχος από συνεισφορά. Έτσι το λένε, σωστά;” είπε η Τζάνετ. «Δεν το είχε αυτό μέσα του»

Είπε επίσης ότι αν και ο αδερφός της έκανε έναν χρηματικό διακανονισμό με την οικογένεια του αγοριού, δεν ήταν παραδοχή ενοχής. «Ήθελε απλώς να φύγει, αλλά (η πληρωμή) φαίνεται ότι είσαι ένοχος», είπε. Τη δεύτερη ώρα, ο Τζάκσον μίλησε για το περιστατικό του 2004 κατά το οποίο ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ της έσκισε μέρος της μπλούζας στο τέλος της παράστασης του ημιχρόνου στο Super Bowl, εκθέτοντας το στήθος της. «Μιλήσαμε μια φορά και είπε: «Δεν ξέρω αν πρέπει να βγω και να κάνω δήλωση», είπε. “Είπα, “Άκου, δεν θέλω κανένα δράμα για σένα. Με στοχεύουν όλα αυτά.” Οπότε είπα απλώς στη θέση σου δεν θα έλεγα τίποτα».

Η Τζάκσον είπε ότι αντιμετώπισε αντιδράσεις όχι μόνο από τους θαυμαστές αλλά και επαγγελματικά. Το ντοκιμαντέρ αγγίζει την έκκληση της στα βραβεία Grammy ως αποτέλεσμα. Ο τότε φίλος της, Jermaine Dupri, μίλησε στην κάμερα για εκείνη τη χρονική περίοδο και είπε ότι τελικά παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του στο διοικητικό συμβούλιο των Grammys επειδή, «Ένιωσα ότι δεν σεβόντουσαν τη Janet και παραιτήθηκα σε εκείνο το σημείο. ”

Ο Τζάκσον είπε επίσης, “Ειλικρινά, όλο αυτό το πράγμα ήταν ακατάλληλο. Φυσικά, ήταν ένα ατύχημα. Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί, αλλά όλοι ψάχνουν κάποιον να κατηγορήσουν και αυτό πρέπει να σταματήσει. Ο Τζάστιν και εγώ είμαστε πολύ καλοί φίλοι, και θα είμαστε πάντα πολύ καλοί φίλοι. Μιλήσαμε μόλις πριν από λίγες μέρες, και αυτός και εγώ προχωρήσαμε και ήρθε η ώρα να κάνουν όλοι οι άλλοι το ίδιο.”

Λίγο μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, ο Timberlake άρχισε να γίνεται trend στο Twitter

Το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ «Τζάνετ Τζάκσον» έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή το βράδυ. Και τα δύο μέρη καλύπτουν τη δεκαετίες καριέρα της, μεγαλώνοντας με τα αδέρφια της καθώς έφτασαν στη φήμη στο The Jackson Five και την περίπλοκη δυναμική της οικογένειας με τον πατέρα της Joe Jackson ως μάνατζέρ της — καθώς και ότι έγινε μητέρα αργότερα στη ζωή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments