Focus

Τζένιφερ Λόπεζ: Μιλάει για τον έρωτα της ζωής της Μπεν Άφλεκ και λιώνει

Τζένιφερ Λόπεζ: Μιλάει για τον έρωτα της ζωής της Μπεν Άφλεκ και λιώνει

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - bennifer_02

Τζένιφερ Λόπεζ: Χαρακτήρισε τον έρωτά τους ως «ένα σπάνιο, πολύτιμο και όμορφο πράγμα», ίσως τελικά η επανασύνδεση πολλές φορές να βγαίνει και σε καλό.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ και πάρα πολύ ερωτευμένη με τον ηθοποιό Μπέν Άφλεκ! Σύμφωνα με όσα είπε η σούπερ σταρ τραγουδίστρια είναι πολύ τυχερή και νιώθει ευγνώμων που αναζωπυρώθηκε η αγάπη τους 18 χρόνια μετά το τέλος του αρραβώνα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@benaffleckoficiall)

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή, χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του», είπε η Λόπεζ στο People. «Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης κι εμείς είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία».

Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλά για τον Μπέν Άφλεκ κι εμείς ζηλεύουμε

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε ότι αυτή και ο Μπέν Άφλεκ «είχαν λίγο φόβο» στην αρχή για την επανασύνδεσή τους, για την αντιμετώπιση που θα πάρουν από τα μίντια μετά την πρώτη τους σχέση από το 2002-04.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@benaffleckoficiall)

«Παλιότερα, είχαμε εκθέσει την σχέση μας σε κοινή θέα και ήμασταν αφελείς, με αποτέλεσμα να επιλέξουμε χωριστούς δρόμους», είπε. «Δεν θέλω τίποτα από αυτά να ξαναγίνει».

«Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, είμαστε πιο έξυπνοι, έχουμε περισσότερη εμπειρία, βρισκόμαστε σε διαφορετικά μέρη στη ζωή μας, έχουμε παιδιά και πρέπει να έχουμε μεγάλη επίγνωση αυτών των πραγμάτων. Είμαστε τόσο προστατευτικοί γιατί είναι μια τόσο όμορφη στιγμή για όλους μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@benaffleckoficiall)

«Είναι όμορφο ότι νιώθουμε  διαφορετικά από ό,τι πριν από χρόνια… Υπάρχει περισσότερη εκτίμηση, κάτι που είναι πολύ όμορφο», συνέχισε η Λόπεζ. «Όταν βρίσκεις κάποιον και τον αγαπάς πραγματικά, αξίζει να δώσετε μία ευκαιρία, Αυτό είναι κάτι πραγματικά σπάνιο, πολύτιμο και όμορφο. Δεν είναι δεδομένο».

Γνωρίζουν, επίσης, τι δυσκολίες και υποχωρήσεις πρέπει να κάνουν για τα παιδιά τους αφού και οι δύο έχουν ανήλικα τέκνα από διαφορετικούς συντρόφους. «Ειλικρινά πιστεύω ότι η αγάπη τα κυβερνά όλα», είπε. «Η αγάπη πάντα νικά τα πάντα — σχέσεις, παιδιά, δουλειά, εργασιακές σχέσεις. Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο στοργικός, ανοιχτός και αποδεκτός μπορείς να είσαι. Να μην έχεις εγωισμό για τα πράγματα και απλώς να αγκαλιάζεις όλα τα καλά, κοιτάζοντας πάντα τα θετικά. Όταν είσαι σε μια καλή, υγιή σχέση, όλοι ωφελούνται από αυτό. Όλοι».

Μάλλον δε θα κουραστούμε ποτέ να βλέπουμε την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπέν Άφλεκ να ερωτοτροπούν

Η Λόπεζ επισήμανε επίσης, ότι θαυμάζει τον σύντροφό της ο οποίος έχει δώσει τεράστιες μάχες για να κόψει το  αλκοόλ καθώς ήταν εθισμένος  στο παρελθόν και για το πόσο δούλεψε ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του.

«Είμαι τόσο περήφανη για αυτόν, είμαι τόσο περήφανη για τον άντρα που έχει γίνει που τον παρακολουθώ από μακριά», είπε. «Το να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, να αγαπάμε, αυτή είναι η βάση όλων. Νιώθω ότι βρίσκεται σε ένα μέρος στη ζωή του όπου – όπως ακριβώς νιώθω για τον εαυτό μου – ήταν ένα ταξίδι εκμάθησης του εαυτού του και ανακάλυψης, φτάνοντας σε ένα μέρος όπου αισθάνεται πραγματικά καλά μόνος του. Ξέρει τι αξίζει και μπορεί να είναι σε μια ευτυχισμένη, υγιή σχέση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments