Focus

Η ιστορία της τιάρας που φορά η Κάθριν Μίντλετον

Η ιστορία της τιάρας που φορά η Κάθριν Μίντλετον

Πηγή Φωτογραφίας: Glamour

Eίναι η αγαπημένη της τιάρα καθώς υπάρχουν πολλοί συναισθηματικοί λόγοι γι αυτό. Η συγκεκριμένη κατασκευάστηκε από τους βασιλικούς κοσμηματοπώλες το 1914.

The Cambridge Lover’s Knot  είναι η τιάρα που φόρεσε η Κάθριν Μίντλετον στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Είναι η αγαπημένη της τιάρα καθώς υπάρχουν πολλοί συναισθηματικοί λόγοι γι αυτό. Η συγκεκριμένη τιάρα κατασκευάστηκε από τους βασιλικούς κοσμηματοπώλες το 1914, σύμφωνα με σχέδιο της Βασίλισσας Μαρίας, από μαργαριτάρια και διαμάντια που βρίσκονταν ήδη στην κατοχή της οικογένειάς της. τιάρας

Η τιάρα ήταν ένα αντίγραφο μίας άλλης  που άνηκε στη γιαγιά της, την πριγκίπισσα Αυγούστα της Έσσης. Η πριγκίπισσα Αυγούστα παντρεύτηκε το 1818 τον πρώτο Δούκα του Κέμπριτζ, τον έβδομο γιο του βασιλιά Γεωργίου Γ.

Επιθυμία της Βασίλισσας Μαρίας ήταν  να δοθεί στη Βασίλισσα Ελισάβετ. Το 1981 η Βασίλισσα προσέφερε την τιάρα ως γαμήλιο δώρο στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα πραγματοποίησε πολλές επίσημες εμφανίσεις με την συγκεκριμένη

Τώρα η τιάρα έχει περάσει στην Δούκισσα του Κέιμπριτζ, καθώς περνά από γενιά σε γενιά, η οποία την φόρεσε και στο επίσημο κάλεσμα που πραγματοποίησε η Βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

τιάρας

The Lotus Flower τιάρα

Η Κάθριν Μίντλετον έχει άλλη μια αγαπημένη τιάρα αυτή τη φορά λουλουδένια η οποία αρχικά ανήκε στη Βασιλομήτωρ και έγινε από ένα κολιέ που της έδωσε ο σύζυγός της, γιατί τίποτα δεν πάει χαμένο στο παλάτι. Το κομμάτι φορούσε συχνά η αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ Β. Πριγκίπισσα Μαργαρίτα και δανείστηκε στη νύφη της Serena Stanhope την ημέρα του γάμου της για να μην κλαίει και αυτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments