Ελλάδα

Δολοφονία 19χρονου: Το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας του Άλκη

Δολοφονία 19χρονου: Το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας του Άλκη
Η μητέρα του Άλκη ζητά να μπει ένα τέλος στη βία και να μη θρηνήσει άλλη μάνα τον χαμό του παιδιού της

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα στέλνει η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη, παρά την οδύνη της για τον χαμό του παιδιού της. Η μητέρα του 19χρονου, μιλώντας στον Alpha, ζητά με μεγαλείο ψυχής να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά…

«Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μην θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δύο παλικάρια. Είναι παιδιά μου», όπως λέει, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

«Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς, αλλά να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια!», τονίζει η μητέρα του Άλκη, που έπεσε θύμα της τυφλής οπαδικής βίας στην Θεσσαλονίκη.

Δολοφονία Άλκη: Πώς έφυγε σαν κύριος ο 20χρονος

Επιβεβαιώνονται τα σενάρια που θέλουν τον 20χρονο ύποπτο για τη συμμετοχή στη δολοφονία του Άλκη να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Στην Αλβανία όπως όλα δείχνουν φαίνεται να διέφυγε ο 20χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκαλύπτεται , σύμφωνα με το Mega, ο 20χρονος πέρασε από τα σύνορα της Κρυσταλλοπηγής, μία μέρα μετά το έγκλημα.

Το σενάριο που φοβόταν η αστυνομία φαίνεται ότι γίνεται πραγματικότητα καθώς ένας εκ των βασικών υπόπτων για το έγκλημα, ο 20χρονος φίλος και συνεργός του μοναδικού μέχρι στιγμής συλληφθέντα και κατηγορούμενου, κατάφερε να περάσει από τα σύνορα σαν κύριος και να φτάσει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγες ώρες μετά την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, έσπευσε να φύγει από την Ελλάδα με προορισμό την πατρίδα του, την Αλβανία.

«Δεν έχει συλληφθεί κανείς. Μόνο ένας, που το αρνείται κιόλας. Είναι ανησυχητικό γιατί η Θεσσαλονίκη δεν είναι ούτε Νέα Υόρκη ούτε Λονδίνο. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι δεν γίνεται σωστή δουλειά όσον αφορά την προανάκριση και όσα πρέπει να κάνει η αστυνομία», δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments