Lifestyle

Kylie Jenner: Έγινε μητέρα για δεύτερη φορά – Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Kylie Jenner: Έγινε μητέρα για δεύτερη φορά – Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - rapertuar

Kylie Jenner: Η επιχειρηματίας είχε επιβεβαιώσει τον Σεπτέμβριο ότι η ίδια και ο ράπερ Travis Scott περίμεναν το δεύτερο παιδί τους.

Η Kylie Jenner ανακοίνωσε την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που δείχνει την 4χρονη κόρη τους, Stormi, να κρατά το χέρι ενός νεογέννητου, η οποία συνοδεύεται από μια λεζάντα με ένα emoji μπλε καρδιά και την ημερομηνία 22-22-22. Η πρώτη κόρη της  Stormi γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2018. Το Σεπτέμβριο σε βίντεο έδειξε τη στιγμή που είδε το θετικό αποτέλεσμα στο τεστ εγκυμοσύνης.

Kylie Jenner

Instagram – kyliejenner

Οι ευχές από την οικογένεια της

Τις ευχές τους κάτω από το post έγραψαν και οι αδερφές της Kylie, καθώς και η μητέρα της. Οι γυναίκες που έγιναν παγκοσμίως γνωστές μέσα από το reality, “Keep up with the Kardashians”, φαίνεται πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Η μητέρα της Kylie, manager, Kris Jenner έγραψε: «Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Τι ευλογία σου έδωσε ο Θεός», ενώ η 25χρονη αδερφή της και γνωστό μοντέλο, Kendall σημείωσε πως δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Η Kourtney σχολίασε με το emoji τα χέρια που προσεύχονται και η Kloe έγραψε απλώς ένα “Awww” κάτω από την ανάρτηση. Τέλος, η Kim έγραψε πως κλαίει από χαρά για τα νέα.

View this post on Instagram

A post shared by flame (@travisscott)

Η επιχειρηματίας  επιβεβαίωσε τον Σεπτέμβριο ότι η ίδια και ο ράπερ Travis Scott περίμεναν το δεύτερο παιδί τους με πολύ ανυπομονησία. Από το βράδυ της Κυριακής που έκανε δημόσιο το όμορφο νέο δεν είχαν γίνει γνωστές πρόσθετες πληροφορίες για το νεογέννητο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments