Lifestyle

To ριάλιτι από τις αδελφές Kardashians επιστρέφει με μεγάλες ανατροπές

To ριάλιτι από τις αδελφές Kardashians επιστρέφει με μεγάλες ανατροπές

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - kylieyjennerr

Kardashians: Κάνουν την μεγάλη επιστροφή με νέο ριάλιτι και πολλές ανατροπές.

Μετά από μια μικρή παύση, οι αδελφές Kardashians επιστρέφουν στην τηλεόραση. Το κανάλι Hulu αποκάλυψε ένα πρώτο τρέιλερ  για το ριάλιτι «The Kardashians», με πρωταγωνίστρια τη διεθνώς διάσημη οικογένεια που κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 14 Απριλίου. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον μιας που η μικρότερη αδελφή η kylie γέννησε το δεύτερο παιδί της. 

Τι θα δούμε στον νέο κύκλο

Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τα γεγονότα που θα καλύψει η νέα σειρά είναι ακόμα ασαφείς, το “The Kardashians” πρόκειται να ακολουθήσει την ίδια φόρμουλα με το “Keeping Up with the Kardashians”, το 2007-2021 E! Σειρά ριάλιτι που εκτόξευσε τα μέλη της οικογένειας στη φήμη της A-list. Το σόου υπόσχεται να δώσει μια εικόνα για τη δουλειά των γυναικών Kardashian ως γυναίκες και επιχειρηματίες, μαζί με τις πιέσεις που συνδέονται με τη μητρότητα και το μεγάλωμα των παιδιών τους. Η Kris Jenner, η Kourtney Kardashian, η Kim Kardashian West, η Khloé Kardashian, η Kendall Jenner και η Kylie Jenner θα επιστρέψουν όλοι από την αρχική σειρά reality για να πρωταγωνιστήσουν στο νέο σόου του Hulu.

View this post on Instagram

A post shared by The Kardashians (@kardashianshulu)

Το teaser, τοποθετημένο σε ένα εξώφυλλο του προτύπου “Feeling Good” των Anthony Newley και Leslie Bricusse, δείχνει τα μέλη της οικογένειας να παρουσιάζονται ως μοντέλα σε γυάλινες προθήκες, μόνο με  ένα πάτημα από την Kendall  αρκεί για να σπάσει το γυαλί. «Όλοι οι τοίχοι θα γκρεμιστούν», λέει χαρακτηριστικά το τρέιλερ.

Τι ριάλιτι θα έχει κάθε εβδομάδα από ένα επεισόδιο

Η νέα σειρά reality με πρωταγωνιστές τις Kardashians ακουγόταν ότι θα βγει στον αέρα  από τα τέλη του 2020, όταν η Disney ανακοίνωσε μια συμφωνία με την οικογένεια για την ανάπτυξη νέου περιεχομένου για το Hulu. Εκείνη την εποχή, το «Keeping Up with the Kardashians» είχε μόλις ανακοινώσει ότι η επερχόμενη 20ή σεζόν του θα ήταν η τελευταία του. Η σειρά είχε αρχικά προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2021, αλλά η παραγωγή ξεκίνησε στα τέλη του έτους, όταν αναφέρθηκε ότι η οικογένεια είχε συνεργαστεί με το Fulwell 73 για την παραγωγή της σειράς.

Το «The Kardashians» είναι μια παραγωγή από τον συνεργάτη του Fulwell 73, Ben Winston, μαζί με την Emma Conway και την Elizabeth Jones. Η Danielle King είναι επίσης  παραγωγός εκτός από την εκπομπή. Μετά την πρεμιέρα της τον Απρίλιο, η εκπομπή θα προβάλλει νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα κάθε Πέμπτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments