Οικονομία

Τουρισμός Ελλάδα: Ζεστό καλοκαίρι στον τουρισμό αναμένει η TUI

Τουρισμός Ελλάδα: Ζεστό καλοκαίρι στον τουρισμό αναμένει η TUI
Τουρισμός Ελλάδα: Ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι στον τουρισμό αναμένει η TUI αναφορικά με την τουριστική κίνηση στην Ελλάδα καθώς η ζήτηση για ταξίδια είναι υψηλή σε όλες τις αγορές.

Ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι στον τουρισμό αναμένει η TUI αναφορικά με την τουριστική κίνηση στην Ελλάδα καθώς η ζήτηση για ταξίδια είναι υψηλή σε όλες τις αγορές. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κρατήσεις σήμερα είναι περισσότερες από το 2019. «Αναμένουμε ένα δυνατό καλοκαίρι το 2022. Ο δρόμος για την έξοδο από την πανδημία γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρος. Η ζήτηση για ταξίδια είναι υψηλή σε όλες τις αγορές», δήλωσε ο Fritz Joussen, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου TUI.

Τα έσοδα το τρίμηνο έως το τέλος Δεκεμβρίου ήταν 2,3 δισ. ευρώ, πέντε φορές υψηλότερα από την αντίστοιχη περίοδο του 2020, αλλά εξακολουθούν να είναι μειωμένα κατά το ένα τρίτο σε σύγκριση με το 2019.Τέλος, η TUI δήλωσε ότι οι τιμές για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2022 αυξήθηκαν κατά 22%, χάρη στην ισχυρότερη ζήτηση για οργανωμένες διακοπές και πιο πολυτελή ξενοδοχεία.

Τηλεδιάσκεψη των υπεύθυνων του Ομίλου με τον πρωθυπουργό

Τις θετικές εκτιμήσεις σχετικά με τον τουρισμό στην Ελλάδα ήρθε να επιβεβαιώσει προ ημερών και ο όμιλος TUI. Παρά την πανδημία η ελληνική κυβέρνηση κατάφερε και κράτησε όρθιο τον τουρισμό κάτι που αναγνώρισε και ο όμιλος TUI καθώς απένειμε εύσημα σε σχέση με τη διαχείριση και μάλιστα θα επενδύσουν κι άλλο στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με το Διευθύνων Σύμβουλο Fritz Joussen και μέλη του ομίλου TUI ανέφεραν ότι αναμένεται διπλασιασμός των αφίξεων πελατών του ομίλου στην Ελλάδα το 2022 σε σύγκριση με το περασμένο έτος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι επισκέπτες που θα ταξιδέψουν φέτος στην Ελλάδα μέσω της TUI θα ξεπεράσουν ακόμα και τα επίπεδα του 2019.

Ίδρυση Co-Lab του Ομίλου TUI στη Ρόδο

Οι ιθύνοντες του ομίλου ανακοίνωσαν την ίδρυση του Co-Lab του ομίλου TUI στη Ρόδο, του πρώτου εργαστηρίου συνεργασίας για τον επωφελή πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό ολόκληρης της αλυσίδας υπηρεσιών που συνδέονται με τον τουρισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments