Ελλάδα

Απόστολος Λύτρας: «Ο Άλκης δεν σκοτώθηκε με το δρεπάνι»

Απόστολος Λύτρας: «Ο Άλκης δεν σκοτώθηκε με το δρεπάνι»
Απόστολος Λύτρας: Ο γνωστός δικηγόρος έχει αναλάβει τον 21χρονο κατηγορούμενο και ανέλυσε την υπερασπιστική του γραμμή.

Ο Απόστολος Λύτρας πρόκειται να εκπροσωπήσει τον 21χρονο κατηγορούμενο, που κατονομάζουν οι συνεργοί του, ως τον δολοφόνο του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Ο δικηγόρος ανέλυσε την υπεασπιστική γραμμή του πελάτη του.

Αποτυπώματά του βρέθηκαν στο αναδιπλούμενο δρεπάνι του φονικού, με τον δικηγόρο να δίνει τη δική του εκδοχή στα όσα έγιναν. Όπως είπε ο 21χρονος είχε πράγματι μαζί του το δρεπάνι, αλλά δεν πήγε με αυτό στο σημείο που δέχονταν επίθεση οι τρεις φίλοι. «Ο Άλκης δεν σκοτώθηκε με αυτό το δρεπάνι» λέει ο κύριος Λύτρας. Δολοφονία Άλκη

Τι αναφέρεται στην δικογραφία

Στη δικογραφία αναφέρεται για τον 21χρονο: «Πριν από ένα χρόνο, δέχτηκε στην περιοχή του Φοίνικα απρόκλητη επίθεση από ομάδα οπαδών του Άρη κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά, μεταξύ άλλων στο ένα μάτι και νοσηλεύτηκε για ένα μήνα στο ΑΧΕΠΑ. Ο ίδιος διατυμπάνιζε σε κύκλους συνοπαδών του, ότι θα πάρει εκδίκηση.» Το απόγευμα της 31ης Ιανουαρίου, φέρεται να πρότεινε και να οργάνωσε από κοινού με τον 21χρονο Αλβανό τη φονική επιδρομή.

Συνεργοί του, που επίσης έχουν συλληφθεί, υποστήριξαν στους αστυνομικούς πως εκείνος σκότωσε τον Άλκη. Αμέσως μετά όλοι έφυγαν από το σημείο και συναντήθηκαν σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, για να οργανώσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Ο Απόστολος Λύτρας, δίνει μια διαφορετική εκδοχή στα όσα έγιναν.

«Αυτό που ήδη ξέρω και ευελπιστώ να το πει στην απολογία του ο κατηγορούμενος που εκπροσωπώ είναι ότι τα πράγματα έγιναν με τελείως διαφορετικό τρόπο από όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής», ανέφερε αρχικά ο συνήγορος του 21χρονου Έλληνα πρώην ποδοσφαιριστή, Απόστολος Λύτρας.

” Δεν έχει σκοτωθεί με αυτό το δρεπάνι”

«Τα πρώτα λόγια που μετέφερε είναι ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και με αυτό το δρεπάνι που ακούγεται ότι πράγματι το κατείχε, ότι δεν έχει σκοτωθεί κανείς με αυτό το δρεπάνι, έχει σκοτωθεί με άλλο μέσο. Δεν έχει σκοτωθεί με αυτό το δρεπάνι, δεν έκανε καμία επίθεση, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Είχε το δρεπάνι αλλά του έπεσε μέσα στο αυτοκίνητο. Με αυτό το δρεπάνι δεν έγινε το χτύπημα το θανατηφόρο» είπε ο δικηγόρος.

Μάλιστα ο συνήγορος του 21χρονου μεταφέροντας δήλωση του εντολέα του υπογράμμισε ότι «είναι μετανιωμένος για το συμβάν» και ότι «ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια του παιδιού». «Όταν έρθει η ώρα να αποδοθούν οι ευθύνες», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments