Ελλάδα

Κρήτη: Μεγάλες ζημιές από ανεμοθύελλα που έπληξε την Ιεράπετρα [pics]

Κρήτη: Μεγάλες ζημιές από ανεμοθύελλα που έπληξε την Ιεράπετρα [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: neakriti

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας Νεκτάριο Παπαδάκη, οι καταστροφές εκτείνονται σε καλλιέργειες και θερμοκήπια που σε κάποιες περιπτώσεις έχουν καταστραφεί.

Με απόφαση του δήμου κλειστά παρέμειναν σήμερα τα σχολεία στην Ιεράπετρα, στα νότια του νομού Λασιθίου στη Κρήτη, όπου σημαντικές καταστροφές προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούν από την νύχτα της Τετάρτης. Οι ριπές των ανέμων έφταναν στα 11 με 12 μποφόρ.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιεράπετρας Νεκτάριο Παπαδάκη, οι καταστροφές από την ανεμοθύελλα, εκτείνονται σε καλλιέργειες και θερμοκήπια που σε κάποιες περιπτώσεις έχουν καταστραφεί,  όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, που αναδημοσιεύουμε από τη neakriti.
ierapetra_zhmies4
ierapetra_zhmies5
Η μανία των ανέμων ήταν τέτοια που παρέσυρε ηλιακούς θερμοσίφωνες και ντεπόζιτα από ταράτσες σπιτιών, ενώ εκριζώθηκαν και δέντρα.
Με απόφαση του δήμου Ιεράπετρα, κλειστά παρέμειναν σήμερα τα σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας «λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν και της αδυναμίας να τηρηθούν τα πρωτόκολλα προστασίας για την Covid-19», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments