Lifestyle

Οι τοξικές σχέσεις της Ντούα Λίπα

Οι τοξικές σχέσεις της Ντούα Λίπα

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - dualipa

Η Ντούα Λίπα και ο Anwar Hadid χώρισαν μετά από 2 χρόνια σχέσης.

Η Ντούα Λίπα και ο Anwar Hadid χωρίζουν οριστικά.  Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια ραντεβού, η τραγουδίστρια του “Levitating” και ο Hadid αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους, σύμφωνα με μια πηγή κοντά στους Hadids. “Η Ντούα Λίπα και ο Anwar κάνουν ένα διάλειμμα από τη σχέση τους και περνούν χρόνο χωριστά”, λέει η πηγή σύμφωνα με το PEOPLE.

View this post on Instagram

A post shared by Dua and Anwar (@duaanwar_updates)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν είχαν δει ο ένας τον άλλον εδώ και έξι μήνες από τότε που η Ντούα Λίπα ηχογραφούσε τραγούδια στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες

«Καταλαβαίνουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή», είπε περαιτέρω η πηγή. Ο χωρισμός του ζευγαριού αποκαλύφθηκε αρχικά από την U.S. Sun, η οποία δήλωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η νικήτρια Grammy και το μοντέλο αγόρι της βρίσκονταν σε κατάσταση «κρίσης» επειδή «το να ταξιδεύεις τόσο πολύ και να είσαι χώρια αποδεικνύεται δύσκολο». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν είχαν δει ο ένας τον άλλον εδώ και έξι μήνες από τότε που η Ντούα Λίπα ηχογραφούσε τραγούδια στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες, ενώ ο Anwar βρισκόταν στη Νέα Υόρκη. Η Ντούα Λίπα  και ο Anwar βρίσκονται σε  σχέση από τον Ιούνιο του 2019 όταν εθεάθησαν να φιλιούνται στο British Summer Time Music Festival στο Λονδίνο.

Η πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι ήταν στα American Music Awards 2019. Ωστόσο, η Ντούα Λίπα γιόρτασε τα 22α γενέθλια της και ο Hadid τον Ιούνιο με μια ρομαντική ανάρτηση στο Instagram που περιελάμβανε προσωπικές φωτογραφίες του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένης μιας από αυτές στο κρεβάτι με το κουτάβι τους, Dexter. Μήνες πριν, το ζευγάρι πέρασε μαζί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τον Φεβρουάριο, για την οποία η Ντούα Λίπα αφιέρωσε ένα εγκάρδιο μήνυμα στον τότε φίλο της.

Αν και το ζευγάρι δεν τίμησε δημόσια το γεγονός, ενώ είχε τίμησει την επέτειο ενός έτους με μια ρομαντική ανάρτηση στο Instagram

Είναι ενδιαφέρον ότι ο χωρισμός της Ντούα Λίπα από τον Hadid, τον μικρότερο αδερφό των μοντέλων Gigi και Bella Hadid, έρχεται μόλις έξι μήνες αφότου το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειο δύο ετών. Αν και το ζευγάρι δεν τίμησε δημόσια το γεγονός, ενώ είχε τίμησει την επέτειο ενός έτους με μια ρομαντική ανάρτηση στο Instagram.

Ο χωρισμός με τον Isaac Carew

Άρχισε να βγαίνει για πρώτη φορά με το 33χρονο μοντέλο που έγινε σεφ το 2013 και ήταν μαζί για τρεισήμισι χρόνια μέχρι τις αρχές του 2017.

Η τραγουδίστρια των New Rules συνέχισε να βγαίνει με τον frontman των Lany, Paul Klein, αν και ξαναβρέθηκε μαζί με τον Isaac τον Ιανουάριο του 2018 μετά τον χωρισμό από τον Paul.

Μια πηγή είπε: «Η Ντούα και ο Ισαάκ δυσκολεύτηκαν πραγματικά να δουν ο ένας τον άλλον από τότε που βρέθηκαν ξανά μαζί.

«Ήθελαν να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν και τα πράγματα ήταν υπέροχα μεταξύ τους για λίγο, αλλά εκείνη γίνεται όλο και πιο απασχολημένη. Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέα μουσική και βασικά κάνει εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο ασταμάτητα τα τελευταία τρία χρόνια, οπότε ήταν δύσκολο. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν».

Ο εκπρόσωπος της Dua αρνήθηκε να σχολιάσει. Ήταν δίπλα της για μεγάλο μέρος της καριέρας της και ενώθηκε μαζί της στο Λος Άντζελες τον Φεβρουάριο, όταν κέρδισε δύο βραβεία Grammy. Την είχε συνοδεύσει και στο Met Gala στη Νέα Υόρκη.

Η είδηση ​​έρχεται του χωρισμού τους  αφότου η σχέση τους κλονίστηκε όταν η The Sun δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Ισαάκ να μαλώνει με μια μυστηριώδη γυναίκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ενώ στο βάθος έπαιζε το τραγούδι της Dua One Kiss.

Απευθυνόμενος στις πράξεις του, έγραψε τότε στο Instagram: «Δεν θα ήθελα να πιστεύεις ότι η Dua έχει σχέση με κάποιον που δεν την αγαπά και δεν την σέβεται. Δεν θα το άντεχε».

Και συνέχισε: «Δεν υπήρξε κανένα φιλί και είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου που χόρεψα ακόμη και για μια σύντομη στιγμή, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο απεικονίστηκε. Ήταν ένα δυνατό κλαμπ και της μιλούσα στο αυτί.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε ξανά μαζί. Περάσαμε 3,5 χρόνια ευτυχισμένοι μαζί με πίστη και αγάπη και δεν χωρίσαμε ποτέ από την αρχή γιατί είχαμε τέτοια προβλήματα.

«Χωρίσαμε λόγω σύγκρουσης προγραμματισμού και αδυναμίας να είμαστε μαζί. Ευτυχώς  η αγάπη είναι πιο δυνατή από αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments