Trash

Super Κική: Απαντά για το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί με το όνομά της – «Μακάρι να είχα τέτοιο σώμα»

Super Κική: Απαντά για το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί με το όνομά της – «Μακάρι να είχα τέτοιο σώμα»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - super_kikii

Super Κική: «Παιδιά ένα θα σας πω. Μακάρι να ήμουν εγώ και να είχα τέτοιο σώμα και ας με βλέπατε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε τς@ντες. Μακάρι Παναγία μου».

Απάντηση για το βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που έχει συνδεθεί με το όνομά της, έδωσε η Super Κική που το πραγματικό όνομά της είναι Κική Λιτσάκη. Ειδικότερα, η influencer και stand up comedian ανέβασε στα stories της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν είναι εκείνη στο βίντεο.

«Έχει βγει ένα βίντεο που είναι μια κυρία και κάνει στοματικό σε ένα άλλο κύριο και νομίζετε πως είμαι εγώ, γιατί όντως μου μοιάζει πάρα πολύ το προφίλ» σημειώνει αρχικά.

View this post on Instagram

A post shared by Super Kikii (@super_kikii)

Και στη συνέχεια προσθέτει «Παιδιά ένα θα σας πω. Μακάρι να ήμουν εγώ και να είχα τέτοιο σώμα και ας με βλέπατε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε τς@ντες. Μακάρι Παναγία μου. Δυστυχώς δεν είμαι εγώ, μη χαίρεστε».

Τι είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Super Κική για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί

«Στην δική μου την περίπτωση ήταν πολύ βαρύ το περιστατικό, πήγαινε για βιασμό, οριακά τη γλίτωσα όταν σκαρφίστηκα να πω κάτι και εκείνος φοβήθηκε. Ήταν δύο άτομα βασικά, ο ένας ήταν πάρα πολύ μεθυσμένος, τον έσπρωξα, έπεσε πίσω σε ένα κρεβάτι και κοιμήθηκε, όσο αφορά τον άλλον, δεν μπορώ να τα πω τώρα γιατί είναι μια μεγάλη ιστορία, ωστόσο την περιγράφω αναλυτικά στο βιβλίο μου για το πώς έγινε», αποκάλυψε η Super Κικη και συνέχισε λέγοντας: «Προσπάθησα εξηγήσω πως συνέβαινε αυτό τι θα γινότανε μετά γιατί ήμασταν σε νησί, στη Χίο και δεν θα έμενε τίποτα κρυφό. Ήμουν ανήλικη. Ήμουν 16- 17 ετών, ήταν ζόρικο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments