Lifestyle

Η Μπίλι και ο Φινέας Άιλις στον Λευκό Οίκο – Συναντήθηκαν με τον Τζο Μπάιντεν

Η Μπίλι και ο Φινέας Άιλις στον Λευκό Οίκο – Συναντήθηκαν με τον Τζο Μπάιντεν

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - billieeilish

Μπίλι: Ήταν υποστηρικτές κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου.

Στον Λευκό Οίκο βρέθηκαν η Μπίλι Άιλις και ο αδελφός της Φινέας, όπου συναντήθηκαν με τον Τζο Μπάιντεν. Το People αναφέρει ότι ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσε ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός και ο αδερφός της, στιχουργός, παραγωγός και μουσικός μαζί με τους γονείς τους, Μάγκι και Πάτρικ Ο’ Κόνελ συναντήθηκαν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η επίσκεψη των Μπίλι και Φινέας Άιλις στον Αμερικανό Πρόεδρο πραγματοποιήθηκε μόλις μία ημέρα αφότου οι δυο τους έλαβαν υποψηφιότητα για Όσκαρ

«Η Μπίλι Άιλις, ο Φινέας και οι γονείς τους Μάγκι και Πάτρικ προσκλήθηκαν να επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο για να συναντήσουν τον πρόεδρο Μπάιντεν» είπε ο αξιωματούχος, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η Μπίλι και ο Φινέας ήταν υποστηρικτές κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του Μπάιντεν και τα μέλη της οικογένειας Μπάιντεν είναι εδώ και καιρό θαυμαστές της μουσικής τους» πρόσθεσε ο αξιωματούχος προσθέτοντας ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ για συναυλία στο Capital One Arena στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FINNEAS (@finneas)

Η επίσκεψη των Μπίλι και Φινέας Άιλις στον Αμερικανό Πρόεδρο πραγματοποιήθηκε μόλις μία ημέρα αφότου οι δυο τους έλαβαν υποψηφιότητα για Όσκαρ για το θεματικό τραγούδι για την ταινία Τζέιμς Μποντ «No Time to Die».

«Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την τιμή που αισθανόμαστε και πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε για την υποψηφιότητα για Όσκαρ για το τραγούδι μας “No Time To Die”», ανέφεραν τα αδέρφια σε δήλωσή τους

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments