Lifestyle

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Στράβωσε τόσο το κράνος που στο νοσοκομείο μου το έκοψαν με το πριόνι»

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Στράβωσε τόσο το κράνος που στο νοσοκομείο μου το έκοψαν με το πριόνι»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - kokkino_nufiko

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Από τον αέρα η πετσέτα σκέπασε το πρόσωπό μου, έχασα τον έλεγχο και βρέθηκα να κάνω σβούρες με τη μηχανή» ανέφερε o ηθοποιός.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για τις φοβίες που του έχουν δημιουργηθεί μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε παλιότερα με τη μηχανή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη theocharis ioannidis (@theocharis_ioannidis)

Το ατύχημα που είχε σε μικρότερη ηλικία

Μου έχει τύχει όταν ήμουν 17 ετών να φύγουμε με φίλους από ένα νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 4.00 το πρωί φορώντας μόνο το μαγιό μας και μια πετσέτα για το κρύο για να πάμε για πρωινό μπάνιο στη Χαλκιδική. Από τον αέρα η πετσέτα σκέπασε το πρόσωπό μου, έχασα τον έλεγχο και βρέθηκα να κάνω σβούρες με τη μηχανή.

Από την πτώση στράβωσε τόσο πολύ το κράνος που φορούσα που αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο για να μου το κόψουν με το πριόνι. Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα και γλίτωσα με μερικές εκδορές. Ήμουν ατίθασος. Αυτό είναι κάτι που δεν υπήρχε η περίπτωση να το κάνω τώρα. Καταρχάς, χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο το αυτοκίνητό μου, δεν αναπτύσσω μεγάλες ταχύτητες και τη μηχανή την έχω μόνο για να κάνω βόλτα.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκαλύπτει τις μεγάλες φοβίες του

Η μεγαλύτερη φοβία μου είναι να χάσω τους δικούς μου ανθρώπους. Αυτή είναι μια φοβία που δεν έχω ξεπεράσει, παρόλο που το έχω βιώσει γιατί έχω χάσει παππούδες και γιαγιάδες. Αλλά κάθε φορά είναι σαν την πρώτη φορά. Αυτή που έχω δαμάσει με τα χρόνια είναι η ακροφοβία, την οποία ανακάλυψα τυχαία όταν ανέβηκα στον 58ο όροφο ενός κτιρίου στη Νέα Υόρκη. Εκεί λοιπόν τα παράθυρα ξεκινούν από το πάτωμα και φτάνουν μέχρι το ταβάνι. Όταν πήγα στην άκρη του δωματίου και κοίταξα κάτω, έπαθα ίλιγγο.

Οπότε κατάλαβα ότι έχω ακροφοβία. Κατάφερα να περιορίσω τον φόβο μου κάνοντας bungee jumping στην Κόρινθο. Αλλά και πάλι δεν θα σου πω ότι το έχω ξεπεράσει τελείως. Υπάρχουν όμως και πράγματα που φοβάμαι περισσότερο όσο μεγαλώνω. Όταν ήμουν μικρός, δεν φοβόμουν καθόλου την ταχύτητα. Αυτό δεν ισχύει πια. Πιάνω τον εαυτό μου να είναι πιο προσεκτικός και όχι τόσο ατίθασος πια, ειδικά με τις μηχανές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments