Πολιτική

Μέγαρο Μαξίμου: Άμεση ανταπόκριση στο αίτημα ΕΠΑΛ Αγρινίου για αποστολή λογοτεχνικών βιβλίων

Μέγαρο Μαξίμου:  Άμεση ανταπόκριση στο αίτημα ΕΠΑΛ Αγρινίου για αποστολή λογοτεχνικών βιβλίων

Πηγή Φωτογραφίας: Agrinionews

Μέγαρο Μαξίμου: Το πρωθυπουργικό γραφείο ανταποκρίθηκε άμεσα για ακόμη μια φορά σε αιτήματα πολιτών αλλά και της μαθητικής κοινότητας.

Το πρωθυπουργικό γραφείο ανταποκρίθηκε άμεσα για ακόμη μια φορά σε αιτήματα πολιτών αλλά και της μαθητικής κοινότητας. Αυτή τη φορά έφθασε στο Μέγαρο Μαξίμου επιστολή από το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου όπου ζητούσαν την αποστολή λογοτεχνικών βιβλίων για τους μαθητές. Μάλιστα η επιστολή απευθυνόταν προσωπικά στον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με τη θερμή παράκληση για τη βοήθειά του προκειμένου να ενισχυθεί η βιβλιοθήκη του σχολείου με λογοτεχνικά βιβλία.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το Μαξίμου, δια του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, απάντησε άμεσα στον διευθυντή του σχολείου και υπογράφοντα της σχετικής επιστολής σημειώνοντας πως πολύ άμεσα θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου το αίτημα των μαθητών να υλοποιηθεί. Έτσι έγινε και μόλις δύο εβδομάδες αργότερα τα βιβλία έφτασαν στον προορισμό τους.

Τι έγραφε η ευχαριστήρια επιστολή

«Ευχαριστούμε τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα μας για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του σχολείου μας, αποστέλλοντας εβδομήντα λογοτεχνικά βιβλία. Η παροχή βιβλίων εκ μέρους του επιβεβαίωσε την πίστη μας για ανθρώπους με ευαισθησία απέναντι στις μαθητικές κοινότητες, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σ’ αυτό τον ευαίσθητο κρίκο της κοινωνίας μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments