Ελλάδα

Βγήκαν τα αποτελέσματα ενστάσεων και μετεγγραφών του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 – Πώς θα τα δείτε

Βγήκαν τα αποτελέσματα ενστάσεων και μετεγγραφών του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 – Πώς θα τα δείτε
Στην έκδοση των αποτελεσμάτων των ενστάσεων-αιτήσεων θεραπείας για τις μετεγγραφές/μετακινήσεις φοιτητών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 προχώρησε το υπουργείο Παιδείας. Οι φοιτητές που έχουν καταθέσει ένσταση – αίτηση θεραπείας επί των αρχικών αποτελεσμάτων των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών/μετακινήσεων ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα της αίτησής τους στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. www.minedu.gov.gr μέσω […]

Στην έκδοση των αποτελεσμάτων των ενστάσεων-αιτήσεων θεραπείας για τις μετεγγραφές/μετακινήσεις φοιτητών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 προχώρησε το υπουργείο Παιδείας.

Οι φοιτητές που έχουν καταθέσει ένσταση – αίτηση θεραπείας επί των αρχικών αποτελεσμάτων των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών/μετακινήσεων ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα της αίτησής τους στην ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. www.minedu.gov.gr μέσω της ειδικής εφαρμογής μετεγγραφών https://transfer.it.minedu.gov.gr/.

Όσοι φοιτητές έχουν κριθεί επιτυχόντες μετεγγραφής σε κάποιο Τμήμα, έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία μετεγγραφής τους σε αυτό και έχουν διαγραφεί από το Τμήμα προέλευσής τους με αποτέλεσμα να έχει διαγραφεί ο αρχικός ιδρυματικός τους λογαριασμός, μπορούν να πληροφορούνται το αποτέλεσμα της ένστασής τους αποστέλλοντας e-mail στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments