Ελλάδα

Καταγγελία: Ζητούν από 90χρονο να επιστρέψει τις συντάξεις 20 ετών

Καταγγελία: Ζητούν από 90χρονο να επιστρέψει τις συντάξεις 20 ετών
Καταγγελία: Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μία υπόθεση με έναν 90χρονο που του ζητούν να επιστρέψει τις συντάξεις 20 ετών.

Απίστευτη και όμως αληθινή είναι μία καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ο λόγος για έναν 90χρονο που πλήρωνε διπλές εισφορές και τώρα του ζητούν να επιστρέψει πίσω συντάξεις σχεδόν 20 ετών.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η κόρη του 90χρονου. «Είναι μια ιστορία πολύ δύσκολη με τον ΕΦΚΑ. Καταθέτοντας τα χαρτιά του για τη σύνταξη όντας ασφαλισμένος σε δύο ταμεία, πλήρωνε διπλές εισφορές. Ξεκίνησε με μια ομόρρυθμη εταιρία, που το μερίδιό της το παραχώρησε στην μητέρα μου κάποια στιγμή. Αφού πέρασε κάποια επιτροπή για το συνταξιοδοτικό του και πήρε τις συντάξεις», εξήγησε η κ. Καμάρα.

«Ήδη του έχουν κόψει τη μία σύνταξη»

«Τώρα αναφέρουν ότι δεν είχε ειδοποιηθεί το ταμείο εγγράφως για την παραχώρηση που έκανε στη μητέρα μου. Ήδη του έχουν κόψει τη μία σύνταξη και ζητούν τα συντάξιμα των 19 ετών να τα πάρουν πίσω. Από το Ταμείο Εμπόρων πρέπει να ήταν γύρω στα 400-500 ευρώ, και από το ΤΣΑ κάτι παρόμοιο», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης: Καταγγελία: Περιμένει τη σύνταξή του χωρίς να έχει ασφαλιστική κάλυψη «Ο πατέρας μου είχε παραδώσει το συμφωνητικό που είχε υπογραφεί στον υπάλληλο του Ταμείου Εμπόρων. Αν είχαμε ειδοποιηθεί, όλα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά», πρόσθεσε η κ. Καμάρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments