Οδηγός

ΚΕΑΟ: Μέχρι 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία υπαγωγής για την ρύθμιση χρεών λόγω πανδημίας

ΚΕΑΟ: Μέχρι 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία υπαγωγής για την ρύθμιση χρεών λόγω πανδημίας
ΚΕΑΟ: Ολοκληρώθηκε από το ΚΕΑΟ η διαδικασία βεβαίωσης των οφειλών που αφορούν εργοδότες, για την περίοδο της πανδημίας, δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2020 έως και τον Ιούνιο του 2021.

Ολοκληρώθηκε από το ΚΕΑΟ η διαδικασία βεβαίωσης των οφειλών που αφορούν εργοδότες, για την περίοδο της πανδημίας, δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2020 έως και τον Ιούνιο του 2021. Έτσι, οι πληττόμενοι λόγω Covid εργοδότες, μπορούν να προχωρήσουν σε ρύθμιση οφειλών έως 72 δόσεις. Η διαδικασία της υπαγωγής στην εν λόγω ρύθμιση γίνεται μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΚΕΑΟ και το περιθώριο που υπάρχει είναι έως την 28η Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υποβάλλει αίτηση, αλλά και να έχουν καταβάλλει την πρώτη δόση της ρύθμισης.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση παρακολουθείται αυτοτελώς, χωρίς να επηρεάζεται από την ύπαρξη τρεχουσών οφειλών, ή από την τήρηση άλλων παράλληλων ρυθμίσεων του ίδιου οφειλέτη. Για τον λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί ξεχωριστός ειδικός κωδικός πληρωμής, ο οποίος συνδέεται αποκλειστικά με την συγκεκριμένη ρύθμιση και θα πρέπει να χρησιμοποιείται από τους οφειλέτες για την καταβολή των δόσεων.

Έως τώρα στην ρύθμιση έχουν υπαχθεί περίπου 24.000 ελεύθεροι επαγγελματίες,  των οποίων οι οφειλές για την Covid περίοδο, είχαν βεβαιωθεί πριν από ενάμιση μήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments