Ελλάδα

Θάνατος τριών κοριτσιών: Υπό άκρα μυστικότητα οι καταθέσεις – Τι είπαν οι γονείς στην πρώτη συνέντευξή τους

Θάνατος τριών κοριτσιών: Υπό άκρα μυστικότητα οι καταθέσεις – Τι είπαν οι γονείς στην πρώτη συνέντευξή τους
Αστυνομικοί παρακολούθησαν τη συνέντευξη των γονιών των τριών κοριτσιών και θα συγκρίνουν τα όσα ειπώθηκαν με τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολούθησαν οι αστυνομικοί τη συνέντευξη των δύο γονιών που έχασαν τα τρία παιδιά τους, εκτιμώντας ότι θα βοηθήσει στην εξέλιξη των ερευνών.

Όπως αναφέρει το Star , ήταν μια πρώτη αναλυτική «επικοινωνία» με τους γονείς, χωρίς να είναι παρόντες οι αστυνομικοί.

Η αστυνομία κατέγραψε την εξιστόρηση των γεγονότων από τους γονείς και θα την συγκρίνει με τα όσα θα καταθέσουν γιατροί και νοσηλευτές.

Οι καταθέσεις σχετικά με την υπόθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών γίνονται υπό άκρα μυστικότητα από γιατρούς, νοσηλευτές και άτομα από το περιβάλλον της οικογένειας.

Όλα όσα είπαν θα κληθούν οι γονείς να τα επαναλάβουν αυτή τη φορά στην κατάθεσή τους που θα είναι κι αυτή, η οποία θα κλείσει τον κύκλο των ερευνών.

Να σημειωθεί ότι σε δύο εβδομάδες πρόκειται να βγει το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία είναι το τελευταίο παιδί που πέθανε και να φωτίσει πολλές πτυχές της υπόθεσης.

Τι είπαν οι γονείς στη συνέντευξή τους

Οι τραγικοί γονείς αναφέρθηκαν σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και τα οποία “δείχνουν” ουσιαστικά τη μητέρα. «Έχουν φτάσει στο σημείο να περνάνε έξω από το σπίτι και να πετάνε πράγματα. Να φοβάται η γυναίκα μου να βγει από το σπίτι», λέει ο πατέρας. «Έχει βγει η ζωή μου όλη στη δημοσιότητα, χωρίς να ερωτηθούμε ποτέ», συμπληρώνει η μητέρα.

Για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν: «Η Τζωρτζίνα ήταν πάνω από όλους και όλα. Βέβαια με τόσα που έχουμε περάσει σαν οικογένεια, μπορεί κάποια στιγμή να είχαμε τα προβλήματά μας. Δεν σημαίνει ότι μια οικογένεια σκοτώνει τα παιδιά της. Για κανέναν λόγο. Ούτε για να φέρει τον άντρα ή τη γυναίκα πίσω. Είναι δύσκολο. Είναι μη διαχειρίσιμο, όπως υπήρχε η Τζωρτζίνα. Αν χανόμασταν εμείς μας ένωνε το παιδί. Τώρα που έφυγε δεν με έχουν αφήσει να σκεφτώ. Είμαι η φόνισσα, η δολοφόνος, ότι έχω το τέλειο έγκλημα. Εντάξει, πόσο;», τόνισε.

Σε ερώτηση αν έχει σχέση με τον θάνατο των παιδιών της η μητέρα απαντά: «Θέλω να απαντήσω μόνο και μόνο, γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά. Κανένας όμως δεν ήρθε ποτέ να με ρωτήσει πως ζω εγώ τώρα. Πώς θα πείραζα εγώ τα παιδιά μου; Τα γέννησα, τα μεγάλωσα, ήμουν δίπλα τους. Με τι λογική; Δεν υπάρχει λογική σε αυτό». «Δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε αυτό το κομμάτι, έχουμε φτάσει στο αμήν. Έφτασα σε σημείο να ανεβάσω πίεση και είμαι 30 χρονών. Να ασχολούμαι με την κάθε εκπομπή και τι θα πει ο καθένας. Έχουν γεμίσει παραπληροφόρηση τα πάντα». Σε άλλο σημείο, οι δύο γονείς ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να βγουν να μιλήσουν πουθενά αλλού. «Θέλουμε να ακουστεί η αλήθεια» είπαν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments