Διεθνή

Τραγωδία σε γάμο στην Ινδία: Δεκατρείς νεκροί μετά από πτώση σε πηγάδι

Τραγωδία σε γάμο στην Ινδία: Δεκατρείς νεκροί μετά από πτώση σε πηγάδι
Τα θύματα καταπλακώθηκαν από τα συντρίμμια.

Τραγωδία σε γαμήλια τελετή στην Ινδία. Δεκατρείς γυναίκες έχασαν τη ζωή τους πέφτοντας σε πηγάδι. Τα θύματα κάθονταν πάνω στη σιδερένια πλάκα που κάλυπτε το πηγάδι και υποχώρησε, ανέφερε στους δημοσιογράφους υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας της Κουσιναγκάρ στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της περιοχής, το πηγάδι ήταν παλιό και δεν άντεξε το βάρος τόσων καθήμενων. «Τα θύματα έπεσαν και καταπλακώθηκαν από τα συντρίμμια», σημείωσε. Το πηγάδι ήταν βάθους άνω των 15 μέτρων, όπως ανέφερε ένας από τους διασώστες.

Ο Ινδός πρωθυπουργός, Ναρέντρα Μόντι έκανε λόγο για «σπαρακτικό δυστύχημα». «Η τοπική διοίκηση συμμετέχει με την κάθε δυνατή βοήθεια», διεμήνυσε μέσω Twitter.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι οι καλεσμένοι έσπευσαν να σώσουν τα θύματα και τα μετέφεραν άμεσα σε νοσοκομείο. Οι 11 από τις γυναίκες διαπιστώθηκε πως ήταν ήδη νεκρές ενώ οι άλλες δύο κατέληξαν στο νοσοκομείο. Η τραγωδία σημειώθηκε χθες κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής τελετής “haldi” όπου οι συγγενείς απλώνουν πάστα από κουρκουμά στα πρόσωπα της νύφης και του γαμπρού, ως σημάδι ευημερίας και καλοτυχίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments