Lifestyle

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Γυμνάζεται στην παγωμένη θάλασσα της Βουλιαγμένης σε άψογη φόρμα

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Γυμνάζεται στην παγωμένη θάλασσα της Βουλιαγμένης σε άψογη φόρμα

Πηγή Φωτογραφίας: ndpphoto

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Δείχνει τα οφέλη της σκληρής γυμναστικής στα παγωμένα νερά - Τρέξιμο με αντίσταση, ασκήσεις για τα χέρια και κολύμπι.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία εδώ και δύο χρόνια διατηρεί σχέση με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη, έχει τόσο γυμνασμένο κορμί που οι κοιλιακοί στο σώμα της είναι ευδιάκριτοι. Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι διατηρεί το σώμα της σε τόσο καλή κατάσταση με καθημερινή γυμναστική και  σκληρή διατροφή.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

ndpphoto

“Ξεκλέβω λίγο χρόνο με την πρώτη ευκαιρία για να γυμναστώ. Πριν από λίγες ημέρες είχα μισή ώρα κενό και πήγα στο γυμναστήριο να κάνω τρία σετ χέρια και κοιλιακούς. Άλλες φορές, όταν θέλω να εκτονωθώ, κάνω kick boxing”.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

ndpphoto

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός πέτυχε  την τραγουδίστρια ενώ έκανε γυμναστική στην κρύα θάλασσα της Βουλιαγμένης μαζί με μια φίλη της. Ντυμένη με μαύρο αθλητικό μαγιό, μαύρη μπλούζα και σκουφάκι, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έδειξε το καλλίγραμμο σώμα της. Μαζί με τη φίλη της έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις στη θάλασσα και στη συνέχεια βούτηξε στα κρύα νερά.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

ndpphoto

Όσον αφορά τη διατροφή της, η Παπαδοπούλου έχει πει πως δεν ξεχνάει ποτέ στην τσάντα της να βάλει μια μπανάνα, παστέλι, ξηρούς καρπούς και μπάρες δημητριακών για σνακς:

“Μου αρέσει πολύ το junk food. Όταν κάνω ατασθαλίες, προσέχω πολύ το βραδινό μου γεύμα. Για παράδειγμα, θα φάω γιαούρτι ή μια σαλάτα”.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

ndpphoto

Σε άλλη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει αν είχε ποτέ πρόβλημα με τα κιλά της:

“Ποτέ. Δεν θυμάμαι ποτέ να προσπαθώ να χάσω κιλά. Από το σταθερό μου βάρος ανεβοκατεβαίνω 3 κιλά. Το ανησυχητικό στην περίπτωσή μου είναι το “τρία κιλά κάτω”, γιατί μου φαίνονται πάρα πολύ. Αντίθετα, μου αρέσει όταν ανεβαίνω 2-3 κιλά γιατί δείχνω πιο γυναίκα”.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

ndpphoto

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments