Αθλητισμός

Μαρτίνς για Αταλάντα – Ολυμπιακός: Ήταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι

Μαρτίνς για Αταλάντα – Ολυμπιακός: Ήταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι
Μαρτίνς για Αταλάντα - Ολυμπιακός: Μετά την ήττα των ερυθρολεύκων, ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τον αγώνα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Αταλάντα.  Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε ότι η ομάδα του αντιμετώπισε προβλήματα σε στημένες μπάλες, αλλά μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ενώ άφησε και… αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα.

«Ήταν πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, όμως αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις. Το είπα στα παιδιά ότι μπορούμε να προκριθούμε μπροστά στους οπαδούς μας και πιστεύω ότι με σεβασμό στον Ολυμπιακό και την ιστορία του θα τα καταφέρουμε.”, λέει ο προπονητής.

“Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο μέρος”

Συνεχίζει λέγοντας: “Η Αταλάντα είναι μια δύσκολη και γρήγορη ομάδα. Όμως έχει τα κενά της και με την ταχύτητα του Μασούρα και του Χένρι το καταφέραμε στο πρώτο μέρος εξαιρετικά. Και ο Αγκιμπού τα πήγε εξαιρετικά, αλλά δεν τα καταφέραμε στην τελική προσπάθεια όπως θα έπρεπε. Ο Ολυμπιακός αξίζει περισσότερο σεβασμό, δεν υπήρχαν κάποια φάουλ που δόθηκαν και περιμένουμε περισσότερο σεβασμό την επόμενη Πέμπτη.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο μέρος και αυτό μας κόστισε. Αν και καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων είχαμε πρόβλημα και τιμωρηθήκαμε για τις ευκαιρίες που χάσαμε. Οι στημένες φάσεις έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα και πρέπει να δουλέψουμε εκεί».

Φάσεις του αγώνα

Ο Τικίνιο απάντησε με γκολ στην ευκαιρία του Μουριέλ στο 8΄, που αστόχησε από καλή θέση και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στο 16ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή των γηπεδούχων και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Μούσο για το 0-1.  ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΟΣΦΠ-1200x797

Στο 45΄ ο Πεσίνα πέτυχε γκολ, αλλά η φάση ελέγχθηκε με το VAR και το τέρμα δεν μέτρησε, καθώς ο Μουριέλ που τη δημιούργησε ήταν οφσάιντ. Με το εις βάρος της σκορ να ζητεί τουλάχιστον ένα γκολ, ήταν προφανές ότι η Αταλάντα θα πίεζε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, κι αυτό έγινε.

Ο Γκασπερίνι επενέβη διορθωτικά στο παιχνίδι περνώντας τον Κουπμάινερς και ο Ολλανδός άλλαξε την ποιότητα του παιχνιδιού, με την μπάλα να περνά από τα πόδια του. Τελικά οι «Μπεργκαμάσκι» εκμεταλλεύτηκαν ένα κακό τρίλεπτο του Ολυμπιακού και δεν βρήκαν μόνο το γκολ της ισοφάρισης, αλλά κι εκείνο της ανατροπής.

Στο 61΄ ο Τζιμσίτι έκανε το 1-1 με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ, με τον πάγκο του Ολυμπιακού να διαμαρτύρεται ότι δεν υπήρχε κόρνερ στη φάση που προηγήθηκε. Πριν καλά καλά προλάβει να συνέλθει από την ισοφάριση, η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει με γκολ και πάλι από τον Τζιμσίτι στο 63΄, μετά από κακό διώξιμο του Σισέ και τον Αγκιμπού να «στρώνει» άθελά του στον σκόρερ, ο οποίος χάρισε στην Αταλάντα μια νίκη που ίσως ισοδυναμεί με την πρόκριση στους “16”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments