Αθλητισμός

Πογέτ: Μήνυμα επιστροφής σε Μανωλά, Παπασταθόπουλο

Πογέτ: Μήνυμα επιστροφής σε Μανωλά, Παπασταθόπουλο
Πογέτ: Ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας έστειλε μήνυμα επιστροφής σε Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σιόβα.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα της επιστροφής του Κώστα Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Δημήτρη Σιόβα στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίας του στον πάγκο της ΕΘνιλής Ελλάδας ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέφερε μεταξύ άλλων πως η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους, έστειλε μήνυμα ενώτητας, ανέφερε πως όλα θα ξεκινήσουν από το… μηδέν, ενώ πρόσθεσε πως ήρθε για να κερδίζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει στο παρελθόν. Δεν τους έχω μιλήσει, αλλά το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Ξεκινάμε από το μηδέν. Μία νέα αρχή για να εκπροσωπήσουμε την χώρα. Οχι τους συλλόγους. Αν είμαστε ενωμένοι η πόρτα είναι ανοιχτή για κάθε ποδοσφαιριστή που μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιωθούμε. Δεν υπάρχουν τιμωρίες. Ξέρω τον Σιόβα προσωπικά οπότε θα είναι εύκολο το τηλεφώνημά μου μαζί του», ανέφερε αρχικά.

«Ευχαριστώ την διοίκηση της ΕΠΟ που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Είχα υπέροχη περίοδο την τελευταία φορά που ήμουν εδώ ως προπονητής και είναι τιμή να δουλέψω για την εθνική. Θα δουλέψω σκληρά για να έρθουν οι επιτυχίες και πάλι στην ομάδα. Πιστεύω στην ποιότητα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Παρακολουθώ τους παίκτες από τότε που πέρασα την πρώτη μου προπονητική θητεία εδώ. Πιστεύω ότι αν δουλέψουμε όλοι μαζί θα φέρουμε τις επιτυχίες που θέλουμε. Κάνουμε μία νέα αρχή, από το μηδέν», δήλωσε ο Πογέτ.

Ποιον παίκτη ξεχώριζε λόγω της συνεργασίας του:

«Από την Ελλάδα, είχαμε καλή ομάδα. Ιδιαίτερη σχέση, πάντα θα θυμάμαι την έκφραση του Πέτρου Μάνταλου όταν έφυγα. Τη νύχτα πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Ήταν όλα εντάξει, οι διαπραγματεύσεις δεν ευόδωσαν και θυμάμαι πήγα στον Πέτρο, ο οποίος ήταν αρχηγός και του είπα τελείωσε Με κοίταζε σαν να μου έλεγε γιατί, πώς… ποδόσφαιρο.

Νομίζω με τον Πέτρο εξελιχθήκαμε μαζί. Θα σας πω και κάτι άλλο. Ήρθα μια Πέμπτη, έκανα δύο προπονήσεις και παίξαμε εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό, ένα 0-0. Είπα στον Σιμόες, τρία πράγματα και έκανε και τα τρία πράγματα. Ήταν μια μηχανή. Είχαμε μετά τον Τζιμπούρ… ουφ, ήταν διασκεδαστικό. Δύσκολη ερώτηση. Νομίζω ότι οι παίκτες που καταλαβαίναν περισσότερο ήταν πιθανώς ο Γκάλο, ο Πέτρος χωρίς αμφιβολία και ο Σιμόες».

Για ποιον λόγο αποχώρησε από την ΑΕΚ:

«Διαπραγματεύσεις… Ηρθα και το κλαμπ ήταν ικανοποιημένο από αυτούς τους οκτώ μήνες. Είχα την αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις, δεν ενεπλάκην εγώ, ο μάνατζερ μου μόνο, δεν υπήρξε συμφωνία και έφυγα. Η σχέση μου με τον πρόεδρό μου, έτσι τον αποκαλώ εγώ τον Μελισσανίδη, είναι εξαιρετική.

Κάποια στιγμή, δεν το ξέρετε, ήμασταν σε ένα εστιατόριο, χαιρετηθήκαμε και μιλήσαμε. Δεν υπάρχει κάτι κακοπροαίρετο. Θα σας φέρω το παράδειγμα της Σάντερλαντ, έχω πολύ καλή σχέση με τον Αμερικανό ιδιοκτήτη. Αλλά μια μέρα μου είπε φύγε. Μίστερ, γεια, πήγαινε σπίτι σου. Και με τον Μελισσανίδη το ίδιο. Δεν θα είχα πρόβλημα να δουλέψω και πάλι μαζί του. Είναι ο υπεύθυνος, είναι το αφεντικό, είμαι ο προπονητής, οπότε πρέπει να το αποδεχθείς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments