Αθλητισμός

Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ 1-0: Ελπίζει στη ρεβάνς της Τούμπας

Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ 1-0: Ελπίζει στη ρεβάνς της Τούμπας
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο ηττήθηκε και πλέον ελπίζει στη ρεβάνς της Τούμπας

Ο Δικέφαλος του Βορρά αν και ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μίντιλαντ και ηττήθηκε με 1-0.

Το γκολ του Ζοέλ Άντερσον από το 20ο λεπτό της αναμέτρησης έκρινε την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.Ο ΠΑΟΚ πλέον θα αναζητήσει μια νίκη με δύο γκολ διαφορά στην έδρα του για την πρόκριση, ή με ένα γκολ διαφορά για την παράταση.

Στιγμές του ματς

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 18′ απείλησε με τελείωμα του Ζίβκοβιτς από κοντινή απόσταση, το οποίο όμως απέκρουσε ο Όλαφσον. Δύο λεπτά αργότερα, οι Δανοί άνοιξαν το σκορ σε αντεπίθεση μετά από εξαιρετική μπαλιά του Εβάντερ και εύστοχο τελείωμα του Άντερσον. Στη συνέχεια και για σχεδόν εικοσιπέντε λεπτά ο ρυθμός έπεσε. Λίγο πριν το ημίχρονο η ελληνική ομάδα είχε μια ευκαιρία με ανάποδη κεφαλιά του Τσιγγάρα, η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

πηγή φώτο: eurokinissi

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η Μίντιλαντ βρήκε δύο φάσεις μέσα σε πέντε λεπτά. Η άμεση όμως αντίδραση της άμυνας του ΠΑΟΚ με τον Πασχαλάκη μάλιστα να κάνει και μια εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Ίσακσεν, αποσόβησε τα χειρότερα. Στο τελευταίο μισάωρο του ματς οι παίκτες του Λουτσέσκου ανέβασαν την ένταση και άρχισαν να απειλούν, ωστόσο στο 90ο λεπτό, ένα σουτ του Τσαρλς από μακρινή απόσταση τράνταξε το δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη.

Μίντιλαντ – Μπο Χένρικσεν: Όλαφσον, Άντερσον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Ντιρ (Παουλίνιο 59′), Ονιεντίκα, Εβάντερ (Μέγιερ 59′), Ίσακσεν (Τσαρλς 70′), Σίστο (Μαρόνι 82′), Μπρουμάδο (Λιντ 70′).

ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (Ελ Καντουρί 79′), Τσιγγάρας, Σβαμπ (Βιεϊρίνια 70′), Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (Μπίσεσβαρ 46′), Αουγκούστο (Σοάρες 79′), Άκπομ (Τσόλακ 84′).

Δείτε τα highlights του αγώνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments