Ελλάδα

Καταγγελίες σοκ για ηθοποιό: Ξαναβίασε 14χρονη λίγο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της

Καταγγελίες σοκ για ηθοποιό: Ξαναβίασε 14χρονη λίγο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της
Τρεις μηνύσεις από τέσσερα θύματα, έχουν κατατεθεί σε βάρος του ηθοποιού.

Ποινική δίωξη για βιασμό και σε βάρος πέμπτου ηθοποιού ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Τρεις μηνύσεις από τέσσερα θύματα, έχουν κατατεθεί σε βάρος του ηθοποιού. Οι καταγγέλουσσες ισχυρίζονται, ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, εκ των οποίων δύο ήταν ανήλικες τον χρόνο που φέρεται να τελέστηκαν οι πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό», μία από τις καταγγέλλουσες είναι ηθοποιός που κάνει μεγάλη διεθνή καριέρα.

Φίλη του θύματος, της γνωστής δηλαδή ηθοποιού, μιλώντας στον ΑΝΤ1, προχώρησε στην αποκάλυψη πως η καταγγέλλουσα «είχε βρει πάρα πολλά κορίτσια που είχαν υποστεί βιασμό και κακοποίηση από εκείνον, όμως είτε δεν ήτα έτοιμες να μιλήσουν είτε δεν είχαν χρήματα για δικηγόρο και δεν προχωρούσαν σε καταγγελίες. Η ηθοποιός θορυβήθηκε ότι η υπόθεση δεν θα πάει καν σε δίκη. Ξανά προσέγγισε τα κορίτσια, κάποιες συνέχισαν να λένε όχι γιατί δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κυνηγήσουν αλλά και λόγω της άσχημης ψυχολογικής του κατάστασης. Η ίδια προσφέροντας τους οικονομική στήριξη, αλλά και την διατήρηση της ανωνυμίας τους, τις έπεισε. Δύο κοπέλες τελικά κατέθεσαν μήνυση τον Ιούλιο του 2021 και έτσι ασκήθηκε η δίωξη για τους βιασμούς».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό», ο ηθοποιός ζούσε μέχρι το 2014 στην Ελλάδα και έκτοτε μετακόμισε στην Αμερική όπου εργαζόταν ως καθηγητής υποκριτικής και είχε συγκρότημα.

Τι είπε ο δικηγόρος του

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «το Πρωινό» ο συνήγορος των 4 μηνυτών του ηθοποιού για βιασμό, ανέφερε αρχικώς πως «μου έκανε μεγάλη εντύπωση η αναφορά των πληροφοριών που μετέδωσε η εκπομπή σας, πως αναμένει ανανέωση της βίζας του για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και πρέπει εισαγγελέας και ανακριτής να εκδώσει απαγόρευση εξόδου του ηθοποιού από την χώρα».

Όπως ανέφερε ο κ. Πανταζής, σχετικά με τις καταγγελίες, αυτές έγιναν από δύο αδελφές και άλλα δύο κορίτσια, ενώ υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις με σεξουαλική παρενόχληση κοριτσιών, που δεν υπάγονται στο σημείο του βιασμού, αλλά ενέχονται στο πλαίσιο της σεξουαλικής παρενόχλησης, τονίζοντας πως «είναι πάνω από 7-8 οι περιπτώσεις, σε μια διαχρονική πορεία. Η τελευταία καταγγελία έγινε το καλοκαίρι του 2021».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, «O καταγγελλόμενος διατηρούσε σχέση με την μια αδελφή, όταν ήταν 15 ετών ανήλικη. Οι κακοποιητικές συμπεριφορές έγιναν εντός της σχέσης. Η δεύτερη αδελφή που ήταν 14 ετών την περίοδο που δέχθηκε τον βιασμό και την κακοποιητική συμπεριφορά δεν είχε την παραμικρή συναινετική επαφή με τον κατηγορούμενο».

Αποκαλύπτοντας ότι η 14χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ο δικηγόρος τόνισε ότι «Εξαιτίας της πλευράς του κατηγορουμένου παρολίγον να είχαμε ένα τραγικό αποτέλεσμα. Δηλαδή σώθηκε η 14χρονη από την αδερφή της την τελευταία στιγμή». «Το συγκλονιστικότερο όλων είναι ότι την ημέρα που έγινε η απόπειρα αυτοκτονίας, ο κατηγορούμενος ήρθε σπίτι και επανέλαβε την ίδια συμπεριφορά σε μία κοπέλα που ήταν λιπόθυμη από την απόπειρα αυτοκτονίας», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές που επικαλέστηκε το ρεπορτάζ, «Ο ηθοποιός αρνείται στο σύνολό τους τις πράξεις βιασμού τις οποίες του αποδίδουν οι 4 γυναίκες επισημαίνοντας ότι όλες οι σεξουαλικές συνευρέσεις είχαν συναινετικό χαρακτήρα. Μάλιστα προς υπεράσπιση του εαυτού του κατέθεσε 1.800 σελίδες με τυπωμένα μηνύματα και email τα οποία λάμβανε από τις μηνύτριες ακόμη και με τις πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλαν στις Αρχές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments