Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Η μεταρρύθμιση του ΕΦΚΑ θα βοηθήσει στην άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων

Γιάννης Οικονόμου: Η μεταρρύθμιση του ΕΦΚΑ θα βοηθήσει στην άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων
Γιάννης Οικονόμου: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με ανάρτησή του στο twitter αναφέρθηκε στο νέο νομοσχέδιο του ΕΦΚΑ και έκανε λόγο πως θα βοηθήσει στην άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με ανάρτησή του στο twitter αναφέρθηκε στο νέο νομοσχέδιο του ΕΦΚΑ και έκανε λόγο πως θα βοηθήσει στην άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Με 157 ψήφους υπέρ έναντι 141 «Όχι» και ένα «παρών», μετά από ονομαστική ψηφοφορία που κατέθεσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τον εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου ψήφισε σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, πλην της Μαριέττας Γιαννάκου, που απουσίαζε για λόγους υγείας ,καθώς και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Γιάννης Οικονόμου: Η ανάρτησή του στο twitter

«Ο εκσυγχρονισμός του ΕΦΚΑ είναι μια μεταρρύθμιση με στόχο να βάλει τέλος στην ταλαιπωρία 4 εκατ. ασφαλισμένων και 2,5 εκατ. συνταξιούχων διασφαλίζοντας την άμεση εξυπηρέτηση και την ταχύτερη έκδοση συντάξεων. Με σχέδιο διευκολύνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας», τονίζει.

Δείτε την ανάρτηση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments