Αθλητισμός

Ιωνικός – ΟΦΗ 0-0: «X»αμένη ευκαιρία

Ιωνικός – ΟΦΗ 0-0: «X»αμένη ευκαιρία

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISS

Στο μηδέν έμειναν Ιωνικός και ΟΦΗ στη Νίκαια - Οι Κρητικοί παραμένουν εντός 6άδας, ωστόσο ο Ιωνικός δεν κατάφερε να κάνει βήμα παραμονής

Όλα μηδέν στη Νίκαια ανάμεσα σε Ιωνικό και ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για να φύγουν νικήτριες από το γήπεδο, γκολ δεν έβαλαν όμως και το 0-0 δεν ικανοποιεί κανέναν. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια παραμένει μεν εντός εξάδας, αλλά έχοντας δύο και τρία ματς περισσότερα από τις ομάδες που ακολουθούν ενώ εκείνη του Δημήτρη Σπανού δεν κατάφερε να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.

Στο 26′ ο Άοσμαν χτύπησε με αγκωνιά τον Μαρινάκη στην πλάτη, το VAR να ήλεγξε τη φάση για περίπτωση κόκκινης, αλλά ο Ευαγγέλου δεν έδειξε τελικά ούτε κίτρινη. Τελευταία αξιομνημόνευτη ευκαιρία στο πρώτος μέρος ήταν ένα σουτ του Μάντζη στο 44′ το οποίο μπλόκαρε ο Επασί.

Το ματς ήταν ακόμη καλύτερο στο δεύτερο μέρος. Με το ξεκίνημα ο Ιωνικός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όταν στο 48′ από σέντρα του Βαλεριάνου ο Μπαλογιάννης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα. Στο 56′ ο Άοσμαν εκτέλεσε ένα φάουλ, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ ενώ στο 68′ ο ΟΦΗ είχε ένα καλό σουτ με τον Μπαλογιάννη.

Πέντε λεπτά μετά έγινε μία φάση που θα συζητηθεί. Ευαγγέλου και VAR έδειξαν φάουλ πάνω στον Λάμπρου, με το μαρκάρισμα όμως να είναι ίσως μέσα στην περιοχή. Ο Γκαγιέκος εκτέλεση το φάουλ και ο Χουτεσιώτης με ωραία επέμβαση κράτησε το μηδέν. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ιωνικός είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς, αλλά ο Επασί «είπε» όχι σε τετ α τετ με τον Μάναλη, κρατώντας όρθια την ομάδα του.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Κάνιας (84′ λ.τρ. Πλατέλλας), Άοσμαν, Κιάκος (55′ Τουράμ), Μάντζης (78′ Μάναλης).

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Νέιρα, Γκαγιέκος, Ντουρμισάι (31′ λ.τρ. Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (71′ Λάμπρου), Φελίπε.

Δείτε highlights του αγώνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments