Lifestyle

Αγγελική Νικολούλη: Η απίστευτη δήλωσή της για το σεξ που θέλει μέχρι τελικής πτώσης

Αγγελική Νικολούλη: Η απίστευτη δήλωσή της για το σεξ που θέλει μέχρι τελικής πτώσης
Αγγελική Νικολούλη: Η απίστευτη δήλωσή της για το σεξ που θέλει μέχρι τελικής πτώσης

Αγγελική Νικολούλη… Δεν υπάρχει άνθρωπος, που να μη  έχει πει μία ατάκα που εμπεριέχει το όνομά της, όταν αναζητά κάτι ή κάποιον και δεν το ή τον βρίσκει…

Ταυτισμένη σχεδόν με το «μυστήριο» των αναζητήσεων εξαφανισμένων προσώπων, η Αγγελική καθιερώθηκε στη συνείδηση πολλών, ως ο άνθρωπος που θα σε βρει, όπου κι αν «κρυφτείς» είτε από επιλογή, είτε όχι.

Η Αγγελική Νικολούλη, ανήκει σε εκείνη τη γενιά των δημοσιογράφων που ερευνά και αποκαλύπτει, αδιαφορώντας για το κόστος, σε όλα τα επίπεδα…

Όμως πέρα από τη σοβαρότητα και την ένταση που βγάζει την ώρα που ψάχνει μανιωδώς όχι μια οποιαδήποτε απάντηση, αλλά την απάντηση,που θα της ανάψει “Φως στο Τούνελ”,  η Αγγελική είναι μια όμορφη γυναίκα με θηλυκότητα και αστείρευτο χιούμορ, που πολλοί δεν το γνωρίζουν… Άλλωστε οι τηλεοπτικές εμφανίσεις της και συνεντεύξεις της, πέρα από την εκπομπή της είναι μετρημένες…

Αυτά λοιπόν, τη θηλυκή “πονηριά” και το χιούμορ επιστράτευσε η Αγγελική Νικολούλη κι έκανε την «έκπληξη» σε πολλούς…

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική απάντησε στο ερωτηματολόγιο του Προυστ, δίνοντας έμφαση ότι προτιμά να πεθάνει κάνοντας σεξ. Συγκεκριμένα η Αγγελική δήλωσε «θέλω να πεθάνω κάνοντας έρωτα μέχρι τελικής πτώσης».

Σε άλλες απαντήσεις του ερωτηματολογίου αποκαλύπτει: Το πρωί δεν ξυπνάει ποτέ αμέσως, αγαπά πολύ τον ύπνο. Αν όμως τύχει και σηκωθεί “είμαι έτοιμη για όλα…!” Όσο για απόλυτη ευτυχία για την Αγγελική Νικολούλη, κάτι τέτοιο σημαίνει “να τη ζω με δόσεις μιας μια δεν υπάρχει το απόλυτο. Να εισπνέω το οξυγόνο της ζωής, να γελάω, να χαίρομαι, να αγαπάω» Η μεγαλύτερη προσωπική επιτυχία της θεωρεί ότι είναι το ότι παρά την όχι και τόσο νεαρή ηλικία της, εκείνη έχει βρει τον τρόπο να παραμένει θηλυκό.

Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα της είναι “ο αυθορμητισμός και η επιμονή” ενώ το βασικό της ελάττωμα “η τελειομανία”. Η ιστορική προσωπικότητα με την οποία ταυτίζεται περισσότερο είναι “ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, ενώ η ταινία που τη σημάδεψε το “Όσα παίρνει ο άνεμος”.

Μπορεί να συγχωρέσει την αφηρημάδα και την αφέλεια, ενώ δηλώνει ότι δεν έχει κάτι που να φοβάται πολύ.

Aν συναντούσε το θεό κάποια στιγμή θα του έλεγε…. “καλώς το αγγελάκι μου»!

Το ερωτηματολόγιο του Marcel Proust είναι μία απ’ τις πιο γνωστές συνεντεύξεις που χρησιμοποιούν τα media σήμερα. Είναι έξυπνο, διασκεδαστικό και σύντομο και αναδεικνύει την προσωπικότητα του συνεντευξιαζόμενου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments