Lifestyle

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έχει δημιουργήσει το δικό της άρωμα για σκύλους

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έχει δημιουργήσει το δικό της άρωμα για σκύλους

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - Popaganda

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ένα άρωμα με πινελιές εσπεριδοειδών και περγαμόντου.

Η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει τα σκυλιά και φαίνεται ότι θέλησε να τους κάνει ένα δώρο κυκλοφορώντας ένα ξεχωριστό άρωμα μόνο για τα αγαπημένα κατοικίδια. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, η 95χρονη μονάρχης λάνσαρε το άρωμα ‘The Happy Hounds Dog’ με μια μυρωδιά που θυμίζει “βόλτα στην παραλία”, ένα πλούσιο άρωμα εσπεριδοειδών και περγαμόντου.

Το άρωμα που προορίζεται για κουταβάκια κοστίζει 9.99 βρετανικές λίρες και μπορεί να το αγοράσει κανείς από το κατάστημα με είδη δώρων στο Sandringham. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το άρωμα ταιριάζει τόσο σε θηλυκά όσο και σε αρσενικά σκυλάκια και διαρκεί πολλές ώρες.

Φωτογραφία – Hello.gr

Μόνο για βασιλικούς σκύλους

Εκτός από το άρωμα για σκυλιά, στο κατάστημα δώρων του Sandringham οι επισκέπτες μπορούν να βρουν και το ‘Happy Hound’ gift box που όπως διαφημίζεται “είναι το ιδανικό δώρο για τους φιλόζωους και τους φίλους τους” και περιλαμβάνει σαμπουάν για σκύλους και παιχνίδια.

Η βασίλισσα όπως είναι γνωστό είχε πάντα μαζί της στο Παλάτι τα αγαπημένα της corgis αλλά και dorgis – διασταύρωση με Ντάσχουντ- ενώ πριν ένα χρόνο έχασε και το αγαπημένο της κατοικίδιο, Fergus, ένα από τα δύο σκυλάκια που της είχαν κάνει δώρο ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Φωτογραφία- The Best

Η Ελισάβετ συνηθίζει να κάνει βόλτα με τα σκυλιά της στο Windsor Castle και στο Fromore House, μια συνήθεια που δεν άφησε ούτε μετά τον θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου τον Απρίλιο του 2021.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments