Lifestyle

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 151: Ο Μάνος βάζει τελεσίγραφο στη Μαρίνα πως ή θα κάνουν παιδί, ή θα χωρίσουν

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 151: Ο Μάνος βάζει τελεσίγραφο στη Μαρίνα πως ή θα κάνουν παιδί, ή θα χωρίσουν

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 151: Η Αντιγόνη ανακαλύπτει πως ο Δημήτρης της λέει ψέματα και προβληματίζεται με το τι μπορεί να της κρύβει.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική αντικρίζουν για πρώτη φορά το μωρό τους στη θερμοκοιτίδα, αλλά γρήγορα η συγκίνηση μετατρέπεται σε αγωνία, καθώς το μωρό υποφέρει από σπασμούς.

Η Αρετή και ο Στέφανος κρατούν σκληρή στάση απέναντι στον Στάθη που λύγισε κι έδωσε ευχές στη Βασιλική για το νεογέννητο. Ο Στάθης νιώθει πολύ πιεσμένος από την κατάσταση και βρίσκει παρηγοριά στο ποτό.

Ο Γιώργης ανυπομονεί να βγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει στο σπίτι του, ενώ η Ιουλία του εκφράζει την αγάπη της.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 151: Η Άννα και ο Λεωνίδας προχωρούν με γρήγορο ρυθμό το νέο επιχειρηματικό τους σχέδιο

Ο Μάνος βάζει τελεσίγραφο στη Μαρίνα πως ή θα κάνουν παιδί, ή θα χωρίσουν.

Ο Αλέξης εξομολογείται γεγονότα από τη ζωή του στον Νικήτα και τα δύο αδέλφια αρχίζουν σιγά σιγά να έρχονται κοντά. Παράλληλα, ο Λεωνίδας και ο Νικήτας θυμούνται τα παλιά και σε μια από τις βόλτες τους συναντούν τη Μυρτάλη.

Η Αντιγόνη ανακαλύπτει πως ο Δημήτρης της λέει ψέματα και προβληματίζεται με το τι μπορεί να της κρύβει.

Η Αθηνά καλεί τον Ιάκωβο για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή την κατάσταση, αλλά για κακή τους τύχη η Αναστασία γίνεται μάρτυρας μιας τρυφερής στιγμής τους.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.