Lifestyle

Οι ανιψιές της πριγκίπισσας Νταϊάνα η Λαίδη Ελίζα και Λαίδη Αμέλια πήγαν στην επίδειξη Μόδας του Μάικλ Κορς

Οι ανιψιές της πριγκίπισσας Νταϊάνα η Λαίδη Ελίζα και Λαίδη Αμέλια πήγαν στην επίδειξη Μόδας του Μάικλ Κορς

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία- GQ

Οι δίδυμες βόμβες Αμέλια και Ελίζα Spencer, 29 ετών, εντυπωσίασαν στη Νέα Υόρκη φορώντας εξίσου εντυπωσιακά ρούχα.

Οι ανιψιές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Λαίδη Αμέλια και Ελίζα Σπένσερ, εντυπωσίασαν καθώς βγήκαν έξω για να γιορτάσουν την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

Τα δίδυμα, και οι δύο 29 ετών, που μετακόμισαν πρόσφατα από το Κέιπ Τάουν στο Λονδίνο, παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας του Michael Kors με μονόχρωμα ασπρόμαυρα ρούχα από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 του Michael Kors που αλληλοσυμπληρώνονταν τέλεια.

Φωτογραφία – GQ

Τι φόρεσαν

Για την περίσταση, η Lady Eliza επέλεξε ένα ασπρόμαυρο σακάκι με στάμπα Δαλματίας με ένα μίνι φόρεμα με ψηλό λαιμό στο ίδιο σχέδιο. Για αξεσουάρ, η socialite επέλεξε μια κλασική μαύρη τσάντα clutch και τη συνδύασε με σουέντ μαύρες γόβες.

Για τα κοσμήματά της, η Ελίζα επέλεξε κυκλικά διαμαντένια σκουλαρίκια που κρέμονταν για να πλαισιώσουν το πρόσωπό της. Η Lady Amelia φαινόταν εξίσου εντυπωσιακή με την δίδυμη αδελφή της και επέλεξε ένα ολόλευκο σακάκι και ένα παντελόνι.

Ενισχύοντας την εμφάνιση, τα πέτα του σακακιού της ήταν επικαλυμμένα με αστραφτερές διαμαντέ λεπτομέρειες, που ταίριαζαν με ένα παρόμοιο τζαζ επάνω γιλέκο κάτω από το σακάκι.

Συνεχίζοντας τη λάμψη, η Eliza επέλεξε κρυφά διαμαντένια σκουλαρίκια που είχαν ένα ξεχωριστό, εσωτερικό οβάλ που συνδυάστηκε με ένα ασορτί κολιέ και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς.

Φωτογραφία – GQ

Τι είπε ο σχεδιαστής

Ολοκληρώνοντας το σύνολο, η socialite επέλεξε μια απλή μαύρη τσάντα clutch και μαύρα ασημί παπούτσια με ανοιχτή μύτη. Οι δίδυμες φορούσαν εξίσου απλά αλλά εντυπωσιακά μακιγιάζ, με εντυπωσιακή μάσκαρα και γυμνά, ρουζ χείλη.

Ο θρυλικός σχεδιαστής, Michael Kors, βρήκε έμπνευση για το σόου του στη νυχτερινή ζωή της Νέας Υόρκης. Προηγουμένως, οι κομψές δίδυμες κοινωνικές μίλησαν για μια αντίθετη παιδική ηλικία ενώ «μεγάλωναν περιτριγυρισμένες από τη φτώχεια» στο Κέιπ Τάουν είπαν χαρακτηριστικά σε μια συνέντευξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments